Gecen hafta islerim dolayisi ile baliga cikamadim. Kayinpeder de 3 denemesinde de eli bos dondu (1-2 Kg). Bu hafta sonu geldiginde balik icin hic program yapmamistik.Hem hava kotu hemde kayinpeder Pazartesi gunu (yani bugun) anjio olacakti. Pazar gunu moral vermek icin sabah kahvaltiya gittik. Kahvaltidan sonra teknenin yanina gittik, etrafinda dolandik, suyunu bosalttik, ortada hic bir sey yokken kepceleri cikartip teke toplamaya basladik Soyle bir niyetlendik ama hem hava soguk hemde ruzgarli. Baktim olacak gibi degil, hic olmazsa kiyidan atalim dedim. Tam takimlari evden almaya gidiyordukki kayinpederin bir arkadisi "yahu nereye gidiyorsunuz, dun kol gibi mezgit yapti, bakin ben kurekle gidiyorum" der demez kayin peder motorun kapagini acti. Ben de takimlari topladim ve oglum Doruk ile beraber denize acildik. Aksam saat dorde kadar guzel mezgit yapti. Bir onceki gunkuler kadar iri olmasa da balik iyi idi. Bu zamanda Buyukcekmece'de mezgitin olmasi olagan degil. Sanirim geciste olan suru yemlemek icin koya girdi. Kullanilan takim: - 5 li takim. - 4 Numara uzun pala beyaz igne Yem: Zargana ve teke Balik her iki yeme de ayni istah ile atliyordu. Zargananin avantaji yemi birden cok kullanabilme sansi. Derinlik: 15m. Zemin: Çamur Yer: Haritada sari ile isaretli bolge. [img=http://img153.imageshack.us/img153/7259/img0689ci1.th.jpg]
Tebrikler mustafa,çok güzel bir av olmuş .. Kayınpederinede acil şifalar dilerim.. İyi haberlerinide bekliyoruz..
Anjiodan cikti az once. iki kalp damari tamamen kapali, bir tanesi de kapanmak uzere. Acil ameliyat olmasi gerekiyor.
dostum tebrikler valla ben hiç mezgit yemedim tutmadımda ancak resimler bayağı iştahımı kabarttı hadi afiyet olsun
abi balıklar süper amcaya ameliyat öncesi iyibi moral olmuştur böyle durumlarda moral çok önemli geçmiş olsun inşallah amca en kısa zamanda toparlar kendinide açılırsınız engin denizlere
Kayınpederinize acil şifalar... Mezgitler harika... Mezgitin lezzetini çok az balığa değişirim. Tutması mı?... O kalsın Yine de lezzeti için değer.