Merhaba arkadaslar Fazla muhabbet etmeden hemen fotolari tanitayim... 22.10.2006 Milas-Ören 2 takim klasik 3 igneli dip takimi 1 takim klasik gezer kursun tek igne levrek takimi Sübye - Mamun - Paylık balık Çipura 1 Porsiyon Levrekler 1,5 Porsiyon Mırmırlar 1 porsiyon
24.10.2006 Milas-Ören 2 takim klasik 3 igneli dip takimi 1 takim klasik gezer kursun tek igne levrek takimi Sübye - Mamun - Paylık balık Tanıştırayım... Kral 2.870gr geldi.. Levrek 3,5 porsiyon Çipuralar 3 porsiyon
Kral arkadasimin son hali Soylemesi ayip 4 kisiyi yanindaki cerezliklerle beraber rahat rahat doyurdu. Ben boyle lezzetli bir levrek yememistim daha once. Bize bayram hediyesi oldu... Herkese nasip olsun insallah...
28.10.2006 Milas-Ören 2 takim klasik 3 igneli dip takimi 1 takim klasik gezer kursun tek igne levrek takimi Sübye - Mamun - Paylık balık Mığrı arkadaşım. Dolapta şiş olmayı bekliyor simdilik Herkese selamlar...
Merhaba Olcay Tebrikler güzel Av olmus. Yalniz Ispendekleri geri salsaydin daha iyi olurdu gibime geldi. Avlandigin Mevkiler, Aksamsuyunda ve Geceleri iyi Balik yapar. Rasgele
Olcay, sabah sabah iştahımızı kabarttın ellerine kollarına, emeğine sağlık... Levreğe hasta oldum inan çok güzel. Hele de o sofrada ki hal Mezelerde de gözüm kalmadı değil doğrusu... Bence çok bereketli bir 3 av günü geçirmişsin, şansın hep böyle açık olsun...
Arkadaslar mekan burasiydi... Yazlik sitenin hemen onu... Ben o Levregi tutarken cekerken feryat figanima sitenin buyuk abileri hemen damladilar baligin serefine. Onlar da attilar benden sonra hemen takimlarini ama maalesef alamadilar birsey. Ince misina, iyi yem, konstantrasyon, denge,
Mursel abi, Gökhan, Aylin... Cok tesekkur ederim. Arkadaslar daha guzelleri size nasip olsun insallah...
merhaba olcay.. tebirikler güzel av .. özellikle levrek uzun zaman oldu levreği hissetmeyeli olta ucunda.((
İlle de Deniz Be ! 3-4 gündür zor bekledim şu fotoğrafları. Eee beklediğimize değdi sanırım. Kardeşim eline koluna sağlık. Yaza inşallah gelebilirsem oralara, senden bir iki taktikle bize de nasip olur inşallah bir levrek avı.
Ahmet abi cok sagol... Oren'e gitmeden once senden aldigim gaz cok isime yaradi. Levrekte payın var...
Son Resimleri eklemen Sartmiydi???? Simdi Yaralarim depresmeye basladi Ne özledim bir bilseniz!!! Vatanim benim be!!!! Kiymetini bilelim!!!