MİMAROBA FİSHİNG TEAM SON BİR HAFTALIK AV RAPORU

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında HAKAN0022 tarafından paylaşıldı.

1. budabizden

budabizden Metehan GÖKDEMİR

tebrikler

Öncelikle tekrar tekrar tebrik ederim, hem avlarınız hemde gösterdiğiniz özen için. Aklıma takılan bir konu var, müsade ederseniz sormak isterim. cevap verip vermemeniz hiç sorun değil.

Grubun adı Mimaroba fishing team . Peki avlak bölgeler neresi tabiki de tam olarak yer verin dmeiyorum ki sakın vermeyin ama Marmara denizi de biraz yuvarlak olmuş. :)

Biraz daha ipucu herkes için yararlı olur.

Rastgele...

2. omerbagci

omerbagci ömer

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70cm
    Favori Makine:
    Shimano 4000...
    En İyi Avı:
    50 cm Levrek :)
    Dün geceden kareler

3. windson

windson Barış

Favori Kamış:
    okuma v system 10-40 gr
    En İyi Avı:
    7kg Levrek
    Öncelikle bu güzel avların paylaşımı için teşekkürler. Paylaşımları gördükçe gözümüz gönlümüz şenleniyor.

Forumu genelde takip ediyordum bugün ise üye oldum.

Kimse kusuruma bakmasın aldırış da etmesin ama yazmasam rahat edemicem. Paylaşım yapmak güzel bir şey ama sadece tutulan avların görsel paylaşımları yapıldığında bana göre güzel bir yanı kalmıyor. Şöyle ki ben genelde çubuklu, kuleli, kalender ordu evi önü ve emirgan da avlanıyorum. Yeni üye olduğum için herhangi bir av paylaşımı ve avlak yer paylaşımı yapmadım ama oldu ki bugün yarın avlandım ve güzel bereketli bir av oldu şimdi ben bu avın görsel paylaşımlarını burada paylaşsam ve sır gibi meramı gizlesem buradaki paylaşımımın ne anlamı olacak diye düşünüyorum. Tabi bu benim şahsi düşüncem kimse üstüne alınmasın konunun yeri de burası olmayabilir konu başlığı sahibinden özür dilerim kusuruma bakmasın.

Ben kendi düşüncemi yazmak istedim sadece bana göre bir paylaşım yapıldığında tam noktası olmasa bile semt söylenebilir diye düşünüyorum. Koskoca kıyı sahilinde bir kaç metre kare içine yüzlerce kişi dolacak değil ya insanlar en azından bir araya gelir bir nasip varsa alabileceğimiz sallarız oltalarımızı alırız diye düşünüyorum .

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Afiyet olsun, daha güzellerine rastgelsin.:)

5. ali ketenci

ali ketenci ALİ

tebrikler güzel av olmuş

6. ali ketenci

ali ketenci ALİ

tebrikler güzel bir av olmuş

7. cemalteker

cemalteker Cemal Hoca

Favori Kamış:
    Major Craft Crostage 902ML
    Favori Makine:
    Daiwa 14 Caldia 3000
    En İyi Avı:
    levrek, 4,8 kg 77 cm
    Grubun adının Mimaroba Fishing Team olmasının tek sebebi gruptaki herkesin Mimaroba'da oturuyor olması. Avlak konusuna gelince, arkadaşlarımın dediği gibi birçok merada yapılan avlar paylaşılıyor. Egemen arkadaşın dediği gibi, ekip yerinde durmuyor:) Her an her yere gidilebiliyor... Size de rastgele...

8. helleagle

helleagle Egemen Görkem Turan

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA
    En İyi Avı:
    110cm Yayın
    Şimdi yeni üye olduğunuzdan dolayı mera paylaşımının nasıl bir tehlike arzettiğini bilmiyor olabilirsin sayın hobidaşım. Ben burda mera paylaştığım zaman sadece üyeler değil google'da aratan herhangibir kişi görebiliyor. Artı biz bu yeni meramızı bulduğumuzda burada daha önce olta atan olmazdı o akşam birileri bir şekilde bu yeri öğrendiler ve şimdi olta atmak için yer bulamıyoruz. Allahtan başka meralarımızda var. Biz paylaşıma açık bir grubuz buyurun misafirimiz olun beraber avlanalım. Ama burada biz dahil kimsenin mera paylaşma isteğinde olacağını sanmıyorum. Saygılar. Daha iyi avlar sizin olsun.reeling

9. Uğur Görkey

Uğur Görkey Uğur

Tebrikler, arkadaşlığnız ve takımız devamlı olsun

10. cemalteker

cemalteker Cemal Hoca

Favori Kamış:
    Major Craft Crostage 902ML
    Favori Makine:
    Daiwa 14 Caldia 3000
    En İyi Avı:
    levrek, 4,8 kg 77 cm
    Tesekkurler :)

11. windson

windson Barış

Favori Kamış:
    okuma v system 10-40 gr
    En İyi Avı:
    7kg Levrek
    Böyle sıkıntılar oluyorsa haklısınız yer paylaşımı açısından hiç düşünmemiştim. Genelde sıkça bilinen yerlerde avlandığım için zaten kalabalık kaçınılmaz oluyor alışkın olduğum bir durum omuz omuza olta sallayıp bir şekilde nasipleniyoruz ama dediğiniz gibi rahat bir şekilde avlanırken avlakta istediğiniz şekilde davranırken birden avlağın dolması ve size yer kalmaması bayağı kötü bir durum. Hele ki yeni olta avcılığına başlayan yada senede bir kaç defa oltasını alıp meraya gelen oltasını takip edemeyen tabiri caiz ise acemi arkadaşlar olduğunda daha kötü olabilir ben sözümü geri aldım kusuruma bakmayın :) Bol bereketli avlarınız olsun.

12. helleagle

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA
    En İyi Avı:
    110cm Yayın
    Sağol dostum. Misal dün akşam fırtınadan sonra nasiplenelim dedik. Çoluk çocuk dayı amca yeğen spin yapmaya çalışıyor herkes....banghead . Ve iş bilmezlikleri yüzünden öyle atışlar yapıyorlar ki 2-3 kişiye birden taktırıyorlar. Atış yaparken arkanda duran mı istersin. Daha neler neler. Zannediyorlar ki öyle 2 tane rapala alıp surf kamışla atınca hemen levrek alacaklar. Hem kendilerine hem bizi tehlikeye atıyorlar. Hem de gürültü vs sebeplerden dolayı av verimini düşürüyorlar. Artık biz ekip olarak daha sakin saatlerde ve hava bozukken gidiyoruz . Çünkü hava bozukken kimse olmuyor. :thumb:

13. budabizden

budabizden Metehan GÖKDEMİR

ben yine aynı düşüncedeyim nokta atışa gerek yok ama ip ucu verilebilir. Örnek; Avcılar Gürpınar arası, Büyükçekmece Kumburgaz arası vs.vs.

herkese rastgele

14. omerbagci

omerbagci ömer

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70cm
    Favori Makine:
    Shimano 4000...
    En İyi Avı:
    Dün gece gelen kurbanlık reeling

15. omerbagci

omerbagci ömer

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70cm
    Favori Makine:
    Shimano 4000...
    En İyi Avı:
    Nokta atışı veremem ama Beylikdüzü civarı diyebilirim..

16. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme siyah 4.30
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765

Avlarınız gercekten super tebrık ederım... Daha ıyılerıde kısmet olur ıns... Bnde mımarobada oturuyorum ve orda cevrem olmadıgından dolayı sureklı bogaza gıdıorum... Eger sıkıntı yoksa sızlerle bırlıkte avlanmak ısterım..

17. TahirK

TahirK Tahir Kalaycı

Favori Kamış:
    Remixon Hi-Performance 420 cm
    Favori Makine:
    Remixon X Pro 65
    Öncelikle gönülden gruba tebrikler, Marmarada ve hele ki dediğiniz gibi bizim buradaki meralarda böyle avlar gerçekten çok etkileyici. MİMAROBA FİSHİNG TEAM başlığını görünce hemen foruma üye oldum ve bende yorum yapmak istedim. Bence konun burada mera paylaşımı olmaması gerekir abilerim. Bizde 2-3 kafa dengi arkadaş ile her haftasonu çıkıp çevredeki burunlarda olta atarız fakat ben böyle bir av görmedim. Sanırım birazda nasip kısmet işi diyebiliriz... Grubu en kısa sürede yakalama ümidi ile bütün büyüklerime saygılar :)

18. helleagle

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA
    En İyi Avı:
    110cm Yayın
    Dostum foruma hoşgeldin. Mera paylaşımı filan yaptığımız yok onu nerden çıkardın anlamadım?:eek: İkincisi kısmet evet ama sabır ve inatla balığı kovalama mera aramak ve bulmak da çok etkili. Umarım daha iyilerini yakalarsınız rastgele.reeling

19. sertacturhan

sertacturhan Sertaç

Favori Kamış:
    Shimano Vengeance 270 Spin, Shimano Vengeance 240 AX
    Favori Makine:
    Shimano Nexave, Okuma TRio 30s
    Tebrikler ;)

20. omerbagci

omerbagci ömer

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70cm
    Favori Makine: