Mustafa reis sizin baltabaş karagözlerin yanında minekop da neymiş. Takipçiniz olarak ben sizden iri bir sargoz bekliyorum
Hocam getirmiş en güzel balıkları; yüzü gibi, gönlü gibi şen. Av günleri toy/düğün, dostlara sefa maşallah. Minekoplar; güzel insana pek yakışan güzel balıklar. Bir vurdu Kötek Kıran Team pir vurdu. Misli benzeri daha zor bulunur. Deniz avında dişe dokunur avlarımdan ilki bir minekoptu. Balıkların her deseninde, her renginde o günü yeniden yaşadım. Kaç kez bakıp iç geçirdim. Vay ben ölem, aman ben nedem. Can-ı gönülden tebrikler sayın hocam. Gülen gözlerinizden aldığımız neş’e yeter. Selam ve sevgilerle, nice gözalıcı paylaşımlara inşallah.mrsparkle
Yakup kardeşin kurban olsun sana Tortum'da seninle beraber tutulacak bir karış sirazı değişmem hiç bir şeye. Paylaşımın kralı senin semaverinden sunacağın bir bardak çay ve kerpetenle kırılmış bir parça Erzurum şekeri olur. Balık, rapor hepsi hava civa Göz kendi yansımasını görür derler ya, seninki o hal. Gören gözlerin, yazan ellerin dert görmesin.
Yakup abi ne yapmışsınız böyle diyecek şey bulamadım. Bu balıkların Karadeniz'de yakalanmış olmasına ayrıca sevindim. Bizim Boğaz'a kadar gelmesi zor ama olsun, umut işte
Ellerin dert görmesin Yakup Hocam. Arada bir bekliyoruz bu tip raporlar. Kendini özletme senden öğrenecek çok şey var.
Bizimkisi acemi şansı , Denk geliyor işte. Sanırım boru kurduyla denense, Boğazda değil de Anadolu yakasında, Haydarpaşa-Kartal arasında, Avrupada Zeytinburnundan öteye çıkar gibi.