YER : SAHİLEVLERİ TARİH : 23 NİSAN 2007 HAVA : PARÇALI BULUTLU RÜZGAR : 3/5 YEM : SÜLÜNES Minekop : 3.800gr TAKIM : ÇİFT KÖSTEKLİ (T) FIRDÖNDÖLÜ İĞNE 1138 MUSTAD 5/0 MİSİNA ASSO 0.40 BEDEN 0.40 SARKITMALAR 0.35 Minekop avında yapmamız gereken en önemli unsur kesinlikle oltanın başından ayrılmamamız gerekir şu an balık keyifsiz tek tek vuruşlar yapıyor o nedenle balığı kaçırma olanağı var aç olduğu zamanda kamışı yere kadar indiriyor ve sert darbe atarak misinayı kopartıyor o nedenle oltanın başında olduğumuzda kalamayı açmak sureti ile balığa yol vermemiz gerekiyor. Tüm Balıkevi dostlarına iyi avlar rastgele
Özgün tek kelimeyle harika bir av olmuş, ellerine sağlık. Daha büyüklerine denk gelmen dileklerimle kardeşim.
Özgün elbette nasip olayı ama sen bu minekop konusunda uzmanlaşmışsın. Daha önceki paylaşımını da görmüştüm. O da harikaydı.
Özgün Bey balık çok yakışıklı görünüyor,çok iy av olmuş tebrikler. Balığı Kıyıdan ve güzdüz mü aldınız?
Biraz evvel Özgün abiyle telefonda konuştugumuzda ,bana kullandıgı şu cümle çok hoşuma gitti. " O gün,minekoplardan 3 tane daha tuttum ,ama 1 - 1.5 kg. arası olduklarından dolayı derhal suya geri saldım,çünkü geleceğimizi düşünmemiz gerekir,o balıklar yine bize lazım " Teşekkürederim Özgün Abi duyarlılığından ötürü
yine özgün bey ve yine minekop.. üstadım hani bir program yapacaktık.. bir yok oldunuz.. dönüş yine muhteşem olmuş tebrikler..
özgün bey..resmen arkadaşımla ağzımız açık resme bakakaldık..tek kelimeyle SÜPER.. tebrikler..nice avlara