Teşekkür ederim Bora, inşaallah güzel yemli avlar yaparsın sende. Bildiğim kadarıyla minareler soyu tükenme tehlikesiyle karşı karşıyalardı. Koruma altında oldukları falan okumuştum, bayağı uzun bir süre önce. Hangi konu inan hatırlamıyorum, aklımda öyle kalmış. Yalnış ta olabilirim. Mamunla, iri mırmır çıkıyorsa başarılı olmaman için bir sebep yok. Rastgelsin. Düğümleri iyi at, çok sağlam kafa atıyor takozlar.
Doğru hatırlıyormuşum Bora. Tebliğden de baktım şimdi. Minare ve şeytan minaresi yasak diyor. (3/2 tebliğ, madde 10, tablo 4)
Yakala bırak ispendek avı fikri fena gelmedi aslında. At-çek skor sıfır halabanghead Yeri ve balık çıkan saatleri özelden yazarsan sevinirim. Ev kiraladık. 3-4 gün kalacaz. Boru kurdu ile Mırmır arayacağım diye plan yaparken Levrek veya İspendek hem de atçek ile kaşıntımı arttırdı. O bahsettiğin iğneleri biliyorum. Her avdan sonra çöp oluyor ve 100 lü paketi 5-6 tl. Sazan iğnesine benziyor hani.
Abi bayağı uzun zamandır girmiyordum foruma, sen yine raporu döşemişsin tebrik ederim çok güzel mırmır almışsın. Ben de ona benzer boyutlarda ( belki az daha büyük olabilir) bi mırmır almıştım çekerken balina geliyor sanmıştım o nasıl bir çekiştir öyle. Bence sen mekanı terk etme abi, ben bile minekop yakaladıysam sen kesin yakalarsın yaz sonunda birlikte gidip deneyelim bence. Yemlileri atar sonra sağ tarafa doğru kayıp at-çek yaparız
Özlettin kendini. O mekanı bazı rüzgarlarda gene denerim arada. Minekop popülasyonu çok olsa, bende yakalarım diyeceğim de, sık çıkan bir balık olmayınca kesin diyemiyorum. Yaz sonu birlikte deneriz elbet ama ya yemli ya atçek yapmak taraftarıyım. 2 si aynı anda olunca pek randıman alınmıyor her iki stilden de. Ayrıca atçeki başka mekanda yapmayı düşünüyorum bu sene.
Valla ben de özledim abi Gündem yoğunluğundan ve evde çocuk rahat bırakmadığı için foruma giremiyorum. Bence de yemli ve spin birlikte olmuyor ama at-çeke başladıktan sonra yemliyi beklemek sıkıcı oluyor. Sezon başlamadan önce ben bir göl kamışı ve bir tulum alayım senin mekanları patlatayım abi
volkan abi merhaba, avların daim olsun, senin yakalamayacağın balık türü yok zannetmiyorum ki olsun. ben balık yakalayacağım diye yırtınız hiç oralı değilsin. birgün birlikte güzel avlar çıkartmanız dileğiyle fotoları beklihoruz. allah bağışlasın. allah analı babalı büyütsün. rastgele
Benim demlediğim çayı içince bak gör ne balıklar yakalayacaksın. hihi Teşekkürler Hakan, çok sağol. Allah'a şükür ki balıklara ve av malzemelerine meraklı bir oğlum var. Balıkla oynamayı da, yemeği de seviyor. Zıplarken bir balığı görse sanıyorum ki çok sevinecek. Birkaç sene sonra yemli avlarda bana avdaş olabilir inşaallah. Şu an tam dürüst çişini tutamıyo.
Teşekkürler Özkan, kimde varsa hepsini Allah korusun inşaallah. Valla birilerini aşılamam lazımdı. 35 yaşındayım halen ekmek almaya ben gidiyorum. Balıkta ayakçılık, çantacılık ben yapıyorum. Yolun yarısına geldik, yavaştan oğlanı yetiştirmem lazım.