Minnacık bir Yayın raporu :) !!! Aboylar !!!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında havagazi askeri tarafından paylaşıldı.

1. havagazi askeri

havagazi askeri Soner Pehlivan

En İyi Avı:
    Sazan 9.3 kg, Turna 3.5 kg, Yayın 15.4 kg
    Sevgili Dostlar,

Çok büyük uğraşlar ve çok farklı yemlerle defalarca aynı avlakta deneme yapmamızın ve yavruları olduğu gibi suya geri iade etmemizin mükafatını sonunda aldık..

Yayın balığını yakalayanlar ve sevdalıları o heyecanı, o anların büyüsünü bilir ve sözcüklere dökülemeyecek olduğunun farkındadır. O yüzden fazla söze gerek yok buyrun resimler.

2. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

çok güzel maşallah diyelim daha sonraki avlarınız için.:) resimlerde gayet şık.
    elinize sağlık.yayın balığı raporu görmek güzel.sevgilerimle.:)

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, çok güzel, çok nadir yakalanan bir av. :)
    Daha büyükleri de rastgelsin. :)

4. hakankarahan

hakankarahan Hakan Karahan

Favori Kamış:
    Okuma v system
    Favori Makine:
    Daiwa Regal ,Shimano Exage, Okuma Safina Noir
    En İyi Avı:
    Yazılı Orkinos 3 kg.
    Tebrikler.Epeydir Yayın raporu gelmiyordu.Umarım daha büyüklerini raporlama imkanı bulursunuz.Keyifli avlar dilerim.

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tebrik ederim. 140cm civari oldugunu tahmin ediyorum. Yayin avlamamis olan bilmez o ilk vurus ani ve ilk temasdaki duyguyu. Freni patlamis minibus cekiyormus gibi gelir adama :)

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Heyecanlı bir av olduğu her halinden belli, böyle minnacığa can feda sevgili Soner.:)

====c====c====c

Dost başa düşman ayağa bakar misali;:D :p

...Senin sağ ayağında bir şey bağlı (muhtemelen poşet) inşallah olumsuz bir durum yoktur.

...Avdaşın ayağındaki ayakkabının aynısını yıllar önce ben de kullandım. 40 numara giyiniyorum.

7. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Utanmadınız mı şu ufacık balığı alıkoymaya ? Bir de o kadar fotoğraf çekinmişsiniz cık cık cık.... Şaka bir yana da güzel bir balık almışsınız tebrik ederim. Allah tutamayanlara da (bana) nasip etsin. Bu arada hangi yemle avladınız bu ufaklığı ?

8. havagazi askeri

En İyi Avı:
    Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Daha büyükleri size rast gelsin.

Roy Boyunu ölçemedik o heyecanla, ama gerçekten bambaşka bir zevk. Gölün içerisinde bir gücün sizi gölün içine çekmesi bambaşka bir duygu..

Balli Abicim sorma, maalesef filemiz kırıldığı için suya girmek zorunda kaldım balığı çıkarmak için, o heycanla ayakkabıyla girmişim, her şey ıslandı tabi, gece de geri dönmek istemedik, üşümeyeyim diye çoraplarımın üstüne poşet geçirip öyle giymiştim ayakkabıyı.. Akıllarda enteresan bir hatıra olarak kaldı.. Ama bugün o balık yine gelsin, yine hiç bir şeyi çıkarmadan girerim suya :D

Pirana 19 Pamuk, solucan, ciğer, un, kan vb. gibi baya bir malzemenin karışımından oluşan bir özel yemle diyelim..

9. KBenekliAla

KBenekliAla Oğuz Kaan

O gölde hala yayın tutulmasına sevindim. Tebrikler

10. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Tebrikler minnacık yayın için bende yemin içine koyduğunuz kanın gurubunu merak ettim

11. havagazi askeri

En İyi Avı:
    mertparlak 0 rh +:D :D :D

KBenekliAla Maalesef ağcılardan kaldığı kadarıyla.. Lütfen avlak yerini yazmayın..