Yok yok, benim 200 küsür mesajım olmuş yeri geldi artık.. Yatım katım olmasa da yanımda balık tutmaya ne dersiniz. Hem de kelle başı 5 TL 25 TL den faydalı olamazsınız, yeni arkadaşlar dostluklar edinmek istiyor iseniz birikimlerinizi paylaşınız. Paylaşımın değeri burada TL ile ölçülmüyor sizin için üzgünüm. Burada Lidyalıların bulduğu o değerin hiçbir birimi geçmiyor. Kazancınız bir teşekkürden öteye geçemez ki o da bizim için yetiyor.
Sanver, aramıza hoşgeldin, seni daha yakından tanıyabilmek için tanışalım bölümüne yeni bir konu açarsan ve kendini tanıtırsan çok seviniriz, Bu msj istinaden kendimi tanıttım.
sanver Kesinlikle öyle sadece kendimi tanıttım.bunda bir sakınca lduğunu bilseydim tanıtmazdım.Kusuruma bakmayın arkadaşlar.
mersin eşkina & yengeç 22 aralık pazar günü mersin karaduvar açıklarında eşkina yani karakulak yakaladık. Güneşli ve güzel bir gündü akşam saat 6 ya kadar avalandık bütün arkadaşları yanımızda görmek dileğiye
bu sene bende tekirdağda 2 tane minakop aldım. çok şaşırdım daha önce hiç yakalamamıştım. bu hayvanın boy limiti kaç bu arada bilen var mı?
kendi sorumu kendim cevaplıyayım... 25cm diye buldum internette... demekki yasaklara uymuşum bu arada kullandığım takım mırmır takımı ve boru kurdu...
Bende Manavgat'ta küçük bi derenin denize döküldüğü yerde ,tam kavuşma noktasında yaklaşık1-1.5 metrede bi tekir balığı aldım ve şaşırdım açıkçası o balık derinlerde olur sanıyordum 10cm civarıydı geri iade ettim
Keşan-Erikli sahilinde akşam gün batımına doğru genelde denizde yüzen insan kalmadığı andan itibaren yem olarak tavuk göğsü takıp denemeler yapmımştım. 3-4 adet 1 karışlık mırmı almıştım. Dikkatimi çeken husus arada bir takımı çektiğimde ardından hemen oltamda kıpırdamalar olduğudur...