MIRMIR :) DÜKKAN YAPIMI :)

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında arda7412 tarafından paylaşıldı.

1. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    8 9 10 numara iğneleri biz burada şeytan oltasıyla yemli istavritte kullanıyoruz..! ;)
    Mırmırda iğne boyunu 1-2 den aşağı düşürme, yoksa hep küçükleri yakalarsın, onlarda iğneleri yutar,çıkarıp salayım dersende balıkları ziyan edersin... ;)

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bir senin takımı salla suya birde benim tavsiye ettiğim iğne den takım yap suya salla:D
    oltayı sapla beklehihi hangi takıma balık kendi kendine takılacak iyi gözlemle:hungry:

aklında bulunsun,dip takımı 3 4 lü yapıyorsan,balık oltaya vururken çok nazikce oltayı eline al,yavaşca misinanın boşluğunu al,,vuruşun iyisini hissettiğin anda tasmayı vur..yoksa öbür türlü armut biş ağzıma düş taktiğini uygulayıp balığın kendinin takılmasını beklersen.bak altını çiziyorum:D o iğne ile daha çok boş gidip gelirsinhihi balon balığı avlamıyorsun mırmır bu,sen hiç suya attığın olta nın peşinden dalıp mırmırların yemi nasıl minciklediğini gördünmü hiçhihi

kullandığın iğne ile olmaz diye birşey yok,lakin daha hassas iğneler mevcut piyasada,büyüklüğü sana kalmış..

owner:
    tavsiye ettiğim marka nın bir tanesi için yapılan yorumlar,sitede aynı markaya özgü farklı iğnelerede övgüler var:

http://www.avmarketi.com/asp/product/1824/50116-OWNER-IGNE

sasame markanında ownerden farkı yok,oldukca avcı iğnedir,owner marka ondan biraz daha önce türkiye piyasasını girdiğinden akıllarda owner yer edinmiş:)

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Geçen sene ben aşağıdaki iğnenin 1 numarası ile 500gr civarı bir mırmır aldım, ne tasmaladım, ne başka birşey, bu iğnelerden 2 kösteki bir takım yaptım, sülünezi takıp atabildiğim uzaklığa attım, kamışı kayalara sıkıştırıp meradaki bir arkadaşla sohbet ederken beraber balığa gittiğimiz genç ağbi oltada balık var demese haberim bile olmayacaktı, hatta balığı o çekti, mırmırımızda geldi.. :) Bu iğnenin özelliği balığı yanak veya dudaktan yakalıyor, bu nedenle ufak gelirse salması kolay oluyor, Yalnız bu iğneler delikli iğne olduğu için bu iğneyi RAPALA düğümü ile bağlayın, iğne oynak olsun,ki balığın ağzında yem rahat dönsün... biraz pahallı diğerlerine nazaran ama, avdan sonra tatlı suyla yıkarsanız, paslanmadan uzun süre kullanabilirsiniz.. :)

http://www.avmarketi.com/asp/product/9512/5114-OWNER-IGNE

4. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Volkan Abi inan hiç havamda değildim o gün toplamda 14 e yakın mırmır aldık ama ne fotoğraf çektim ne birşey yaptım. O kaya kurtlarını çıkartırken farkına varmadım bile sırtımın çok yandığının. Acısı akşamına çıktı:eek: ve 2 hafta falan sürdü. Ama yine aynı yere gidersem bu sefer çekeceğim fotoğrafı. Rapor değil de senin açacağın levrek raporlarının arasına sıkıştırıcam hemen:laughing: :laughing:

5. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Görseli mırmıra çıkacağım zaman hazırladığım takım ile yaparım. Ama son dediğine kızarım balığın yarışması olmaz. Keşke yarışmak yerine yakaladıklarımızı hep salsak değil mi:) Hatta öyle bir kanun çıksa limit 1 adet olsa sadece ya da bir kaç sene Marmara Denizi'nde balık avı yasak olsa da denizdeki balıklar kıyıya taşsa:)

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :D :D :D

Sen benim levrek raporunu beklersen, fotolar elinde kalır. :D:D:D

Haa boş, balıksız raporlarına görselite katayım dersen, teşekkür ederim... :)

Havalar nasıl olursa olsun senin havan iyi olsun kardeşim... :)

İşlerin rastgitsin, kafana ne takılıyorsa biran önce netleşsin... :)

7. arda7412

arda7412 arda yeşillikçi

aynen öyle abicim dayımların orda bi abimiz var o da mırmır tutuyo ben ona sordum olurmmu diye ololur neden olmasın :)

8. arda7412

arda7412 arda yeşillikçi

tamam kadir abicim anladım yani mırmırda jkefal gibi yemi mincikleyip duruyo alıcam senin dediğin iğnelerden
    owner alıcam abi burda bi marketimiz var orda bulursam alıcam tamam :)

9. arda7412

arda7412 arda yeşillikçi

anladım abi dediklerinizin hepsini spot balıkçılık'tan sipariş edicem eğer kapıda ödemesi varsa :)

10. arda7412

arda7412 arda yeşillikçi

haha :) abi alemsiniz yaa :))

11. arda7412

arda7412 arda yeşillikçi

aynen öyle abi bende şu robson green'in progranındaki gibi yapalım demiştim eğer dicovery channeli pazartesi günleri takip edersen izlersin abicim :)

12. arda7412

arda7412 arda yeşillikçi

volkan abi bi kez daha haklı :):D

13. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Deme öyle abi biliyorum bu sene iri bir kac parça balık alacağını hatta ufakları da tutup salacağını :D abi dediğim gibi kafam o gün sırtımdaydı 1 tüp anestol 1 tüp silverdin bitirdim okadar berbattım yani:D Neyseki düzeldi ayın 18 inden sonra 2-3 gun sürekli çıkmayı planlıyorum. Ozaman ilk ve son raporumu açarım:D

14. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing: :laughing:

Kötü yanmışın hakkaten, geçmiş olsun. Silverdin'i bilirim. :D:D:D

Bende vritözde pişi yapayım derken pişi olmuştum. :D:D:D

Vritöz patlamış, tüm yağ üzerime dökülmüştü. Ne kadar can yakıcı olduğunu biliyorum. Allah kimseyi yakmasın.

Hadi ilk raporun olacağını biliyorum da neden son raporun olsun. :D

Bakarsın İstanbulda kofana şov yaparsın Çağrı ;)

Rastgelsin...

15. arda7412

arda7412 arda yeşillikçi

allah korumuş diyerekten başlıyorum volkan abicim çağrı abi bayramda kısmetse tekirdağın 15 km gerisine demirkaya yeniceye geliyorum natonun yaptığı iskele konusunda senle konuşalım derim :) eğer biliyosanşerefli köprüsüne gelmeden :)

16. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Abi son rapor cünkü yaratıcılık pek yok o yüzden denk getirebilirsem vidyo cekerim diye düşünüyorum. Raporu açıp işte balıklar demek de pek güzel olmuyor. Bu arada bir damla kızgın yağ nasıl can yakıyor bilirim allah korumuş gerçekten. Şu havalar sıcak olmasa 1 dakika durmam evde. Ama benim avlak ocak gibidir şimdi, çok gizlenmeye yer yok buharlaşırım:D

17. arda7412

arda7412 arda yeşillikçi

abi niye son ya