Tebrikler Sedat muhabbet süper olmuş köfteler ne güzelmiş kipaya bir ara uğrayayım bende bari , balıklarda çabası elinize sağlık ve afiyet olsun.
merhabalar siteye yeni üye olanlardan biriyim sizde tam benim kafadan sınız mangal artı balık superrrrrr
ben söylemiştim zati yeni tebliğde var bilmem kaçıncı fıkrada yasak deyo öle hem balık hem köfte yedirmezler adama
valla ben seferisar yolunu bilmem onu bilene bi danışmak lazım ama denizlinin çek çek köftesini nasıl yedim hala hayıflanıyom söz sana bi kupa alıcam kemeraltından bu çok taktire şayan bi olay bunu ölümsüzleştirmek lazım
tebrikler sedat. Bu İnciraltı mırmır yönünden bayağı kıyak bi yer . Heralde gündüz midyeciler midye yem .v.s. topladığı için balık güzel oluyor oralarda
Way bizsiz mangal ve balık yakalamak kınıyorum birdahakine görmeyim balık tuttuğunuz yere gelir paragat veya ağ atarım ehehehehhe uğramadan gitmek bunu da yazdım D:
ule sedat kaşla göz arasında kaçmışın inciraltına balıkları sormuyorum. gene selma ve büyük balık ustamız pirimiz oldu valla. boş yok. hayat güzel yaşamakda güzel. ama denizle içiçe yaşamak daha güzel en kötü gününüz böyle olsun.
doğru bir tespit selim.İnciraltının faunası çok çetşitlidir. düşün buradan botu kurdu,sülünez toplıyanların yanında midye'si,aquadis'i yanında çeşitli balıkları barındarın bir kepez ve kumluk bölge Nadir abim,bizimkisi usta oldu çıktı başımıza cidden de,artık taktiklkeri ondan alır oldum bende
Bilader..... İnsan giderken bi alo demezmi ya? Bak aslan amcamda darılmış. Bi dahaki sefere mezeler benden.
vay efem nerlerdesin beya görüşemez olduk tabi bi gün toplanalım şöyle daha havalar düzgünken yakalım bi mangal saz olayınıda ben çözeyim atalım azını şu karagünlerin stresini