Yeterli büyüklükteki hiçbir mırmıra tasma yapmadım bu güne kadar.Eğer kayda değer mırmırların olduğunu düşünüyorsanız avlanmaya günbatımıyla birlikte başlayın.Oltanıza bir zil takın ve bekleyin.Gerisi kendiliğinden gelecektir.
bence zil bile takmana gerek yok bulunduğun bölgedeki balık iriliklerini biliyorsan oltanı yere yatır zaten mırmır kamışı sürüklemeye başlıyor
benim avladığım mırmırlar genelde dalgalı sudanmıdır bilemiyorum 2-3 sağlam vuruş yapar ondan sonra yatar çekmeye başlarım oltadan önce gelir, kıyıya yaklaşıncada tüm güçlerini kullanarak geri gitmeye çalışırlar hep böyle olmuştur (ufakları hariç)
ben mırmırda mamun kullanırım zaten iğne numaramıda yukarıda yazmıştım bu iğne ve yemle levreğinden mırmırına birçok balığı yakalayabiliyorum
bildiğin mırmır işte oltaya sanki önünden kaçıran varmış gibi güm diye biner. kuzenin dediği gibi eğer balık kayda değer bir mırmırsa kamışa sıkı yapışmaktan başka bişey yapmaya gerek yok
küçük mırmır çekmekten nefret ederim namık bey. ancak 1-2 numara iğnelerde paketini 3 ytl ye aldığımız boru kurdununda baş düşmanı birisi bu marmara bölgesinde gezinen mırmırlara boru kurdu dışındaki yemlerede vurmayı öğretmeli artık ..
mrmır konusu ile ilgili bütün arkadaslara tesekkür ederin mırmıra 4- 7 mustad iğne kullandım sonuç mükemmel4 kğ balık topladım hepinizin ilğisine tesekkürler ederim
Evet tavuk göğsüde iyi bir yem.Devamlı kullanıyorum vede güzel balık alıyorum.tıkır tıkır ediyorsa yengeç de olabilir.ben gecede on ,onbeş yengeç yakalıyom.tıkır tıkır ediyo o anda çekersen takılıyo ve balıkları yanaştırmıyor yeme en iyi yengeç ölü yengeç.