Sende mi askeriyeyi soruyorsun? Boş ver orayı, çoktan dolmuştur. İsmail gidecek olanlara başarılar dilemiş ama, nereye olta atacaksın ki? Tatlısuda sazana, turnaya devam abicim.
Niyekine? Olsaydı, fena mı olurdu? Bak millet araştırıyor-soruyor ne güzel. "Mırmırlar nerede, askeriye nerede?"
Aytekin, sen kurtları hazırla ben de seni kimsenin bilmediği veya gidemediği bir yere götüreyim. Dalgıç arkadaşımdan doğrulattığım bir yer. Hem orada Balli'nin nefesi etkili olmaz.
Nejat abi selamlar, abi hafta sonu naptın gece çok rüzgarlı idi, benim gittiğim göl tepelerin arasında olduğundan hiç rüzgar yemedim dediğin yere bir harekat çekeriz abi hemde Nuri abimizden habersiz
Yemleri biz yedik. Dediğin gibi, yağmuru atlattık ama koya inemedik. Rüzgar çok şiddetliydi.Dalgalar inan 2-2,5 metre kıyıyı dövüyordu. Dedim ''Aşağı inip 200 gram kurşun atsak bu rüzgar getirir kafamıza vurur.'' Biz de Riva deresine indik. Mangal yeri işleten arkadaşın yerine kamp kurduk. Orada rüzgar azdı. Yemlik istavrit, karides ve midyelerden bir sofra hazırladılar. İsrail sazanı katledip üzüm şurubu içtik.
Yücel haklısın fakat her balıkcıyım diyen ahırkapıda olta atıp avlanamıyor, birde butarafta olupta avlanmak isteyenlere tavsiyeydi.
Nuri abi bırak sorsun önemli değil ,dün akşam biriside kalkmış yav ustam burası hangi cezaevi diye sormazmı, kardeşim burda öyle bir şey yok hatta buralarda cezaevi yok dedimsede dönüp bana sen bilmiyorsun dedi.
ismail bey, bu arada gümüşyada da son mırmır durumları nedir? çıkmaya başladı mı? daha evvel sizden çok bilgi geliyordu bu konuda,
Merhaba Özgür, gümüşyakaya en son ramazandan evvel gitmiştim, bayramda yine gitmeyi düşünüyordum fakat malum sel olayındaki o üzücü görüntülerden sonra midem kaldırmadığı için maalesef gitmedim , kısmetse artık önümüzdeki mayısa kaldı.
Bugün Balık kurdu ... Ercan kardeşim bana cepten ulaşmaya çalışmış, benim telefon acayip bir arıza gösterince bana ulaşamadı farkına vardığımda kendisini aradaım , bu akşam nasipse oda Zeytinburnunda olta atacak , kendisine bol avlar diliyorum.