ben foça, aliağa, dikili çandarlı taraflarında avlanıyorum buraları karış karış bilirim eskiyi özletsede foça ve çandarlıda gece avlarında mırmır çıkıyor, benimde merak ettiğim levrek nerelerde??? at çek yapmaya başladım ancak birşey alamadık 2 haftadır, bu konuda tecrübeli arkadaşların önerilerini dinlemek isterim çok kaliteli malzeme kullanıyorum malzemelerim, BERKLEY CRYSTAL 0,17 mm MİSİNA RAPALA HUSKY JERK SİYAH,
Ben de haftasonu Selimpaşa'daydım. Pisi / dil / mırmıra niyet ettim. Tam da yatağı sayılabilecek yer olan Sporkent'ten İstifkent'e doğru kayalık, önü çamurluk sonrası kumluk alana atışlarımı yaptım. Aynı şekilde burada da tık yok. Daha önce kefal bolluğunu yazmıştım... Attığım yeri karanlıkta göreyim diye stoper ayarını bol yapıp 100 gram çekerli yayın şamandırası kullandım. Yavru kefallerden şamandıra yukarı doğru zıp zıp zıpladı durdu Namussuz kefaller yemlerimi sürekli dağıtıp durdular. Bu av denemesini ayrı bir rapor olarak yazacağım...
İki haftadır pazar günleri boru kurdu ile yokluyorum, 1 tane 10cm. tutabildim... Tekirdağ'da da mırmır bitmiş arkadaşlar 3 yıl önce ikişer ikişer çekerdik...
Bu aylarda 8er 10 ar yakalayabildiim mırmırlar tık etmiyor mekan bçekmece güzelce. malesef tek vuruş yok. Neden böyle bilmiyorum. Önmüzdeki aylarda gelir mi gelmez mi o konudada fikrim yok.
Arkadaşlar, Necmi abi Yaban Tv de kıyı balıkçısı adında bir program yapıyor. Kaçırmayın, bir insan bu kadar mı keyifli balık tutar.. Hastasıyım..
Yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkürler..İnşallah yakın zamanda herkez dilediği balıklara kavuşur..
Mırmır balığını bir defasında normal 3 iğneli takımıma sülünez yemini takarak almıştım. Seyrek yakalanıyor ancak arkadaşların da belirttiği gibi iri oluyorlar. Rastgelsin...
MIRMIR bol olduğu yer izmir güzelbahçedir ikin ci limanda bulabilirsiıniz izmr güelbahçede bulabilirsiniz