25.11.2006 cumartesi akşam saat 19.00'da avlaktaki yerimizi aldık. Kullandığımız yem mamun! 19.00 - 20.00 arası ufak mırmırlar 10cm kadar 20.00 - 23.00 arası hiçbirşey 23.00 - 24.00 arası aşağıda görmüş olduklarınız Fethiye'den sevgilerle!
Mırmırlar karadan, hemen 5 metre önümüzden, derinlik 1,5 - 2 metre kadar, av yeri ise (Fethiye'yi biliyorsanız) Uğur Mumcu parkının ön tarafı!
O akşam bende oradaydım Süleyman yem kullanırken bende ekmekle kefale bakıyordum. Kefallerden en ufak bir belirti olmayınca Fethiye iskelesine gittim oradada hiçbirşey yoktu. Süleyman tebrik ederim. Devamıda gelir inşallah
Salıyı çarşambaya bağlayan gece saat 23.00 gibi aynı avlakta yerimizi aldık, saatlerce bekleme, tek kıpırtı yok! Bunun üzerine elimizdeki en iri mamunları takıp bıraktık, saat 03.30'da benim oltada bi hareket oldu gibi Oltayı elime aldım, takıldı sandım, arkasından öyle bir asılma, kırmaması için oltayı açtım 20 metre kadar götürdü, sonra kapattım ve çattt sesi, misinayı kırdı! çay ağzı olduğu içi büyük bir levrek olduğunu düşünüyorum, ama yıpranmış misina kullandığım için de kendime kızgınlığım geçmiyor Nasip değilmiş dedik! herkese rasgele!