Modumu Ellere Gelin Etmişler:)

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında N@mık tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. passion

passion

Favori Kamış:
    olta
    Kutsal evlilik kurumunda bir ömür boyu mutluluklar dilerim.....:)

2. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Son dakika katılımı ile Kendilerini şahsen tebrik etme şansına eriştiğim sevgili Aylin'e ve Utku'ya bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Bahtları açık olsun mutlulukları hiç son bulmasın.Saygılarımla......

3. beta izmir

beta izmir

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Kolyoz,Gopez,Mercan ve DOSTLUK

Ömür boyu mutluluklar diliyorum size.....:)
    Orda sizlerle olamamanın burukluğunu yaşadım ama kalbimiz sizlerle idi.
    En yakın zaman da telaffiye geleceğiz....:p

Sevgiyle Kalın Ve Hep Böle Mutlu Kalın......
    Sizi Seviyoruz ..........

4. orcunhoca

orcunhoca

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    şansa bir ahtapot 1 kg. babakalede 400 gr. karagöz,80-90 cm pala.
    ömür boyu mutluluklar dilerim.

5. Taylan

Taylan

Favori Kamış:
    Her türlü sahte, 0,18 ip misina, Alba orient 210 kamış, Pasha 35 makina
    En İyi Avı:
    53 cm Turna
    Ömür boyu mutluluklar dilerim. Allahtan mutluluğunuzu dünden geri bırakmasın

6. Kelanj

Kelanj

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7.5 kg.Sazan.
    Her şeyin gönlünüzce olmasını temenni eder,ömür boyu saadetler dilerim.

7. mcelikkaya

mcelikkaya murat çelikkaya

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    arkadaki çalılar
    hepiniz çok güzelsiniz
    mutluluklar diliyorum tekrar

8. simendifer

simendifer Sennur

Kardeşim çooook güzel olmuştuuuu :) Ve her zamanki gibi de cıvıl cıvıl ve neşeliydi... Çok çok çok mutlu olsunlar inşallah, Allah ikisinin de gönlüne göre versin herşeyi, çok güzellerdiiiii :p

9. Abdullah

Abdullah Abdullah

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    en kısa zamanda inşallah
    Aylin ve Utku kardeşimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah mesut bahtiyar etsin.

10. simendifer

simendifer Sennur

Aylin balayından dönüp de bunları görünce seni topa dikecek. :D Benden söylemesi... :D

11. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Önce kopacak gülmekten...sonra doğru Namık'ın peşine..Namıııııık gel buraya şeklinde bir narayla :D:D

12. Demeyin arkadaşlar kardeşim ve kız kardeşim için böyle,
    Onlar kendi aralında anlaşırlar

13. simendifer

simendifer Sennur

Nikah gününden bir kaç kare de Hamdi'nin objektifinden...

Önce gelin ve damat...

Sitenin üç bekarları ve Hamdi. Hala bekarlar duyurulur... FBI gibiler hepsine dikkat :)

Kardeşim, ben ve Hamdi... Aylin her zamanki gibi bir şeyler anlatıyor, beynime girip beni evlendirecek illa. Ama ben de yine her zamanki gibi objektife odaklanmışım. Canım kardeşim yaaa... :)

Pashanın eşi, Mert (spider), Pasha ve ben...

Mert, Berk'e, "uzun bir balondan nasıl köpek yapılır?" dersi veriyor. Sonuç : Balon patladı. :D

Ve ertesi gün pashanın evindeyiz. Bahçede, hem çay eşliğinde sohbet, hem de canlı müzik var. Çok güzeldi. Bizi evinde ağırlayıp, kendimizi evimizde hissettiren pasha ve ailesine çok çok teşekkür ederiz. :) (Arkası dönük olanlar, ben ve Ümit...)

14. simendifer

simendifer Sennur

Elbette Aylin'in en iyi avının sirkülere uygunluğunu da kontrol ettik.. ;):D Rekorlar kitabına girecek kardeşim. :D Utku'nun yakasındaki kaşığa dikkat :D

Son düzenleme: 8 Haziran 2007
  15. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.
    Değerli Kardeşlerim, Can Dostlar Aylin==Utku.

Müjdatın duygularını katılmamak elde değil. Eşim ve ben de sizleri tanıdığımız için çok şanslıyız.

Yaşam sürecinizde hep tatlı ve mutlu kalın.

16. deePblue

deePblue na

Allah bir yastıkta kocatsın sizleri :)
    mutluluğunuz daim olsun.
    artık sirkülere uygun bir yeğen bekliyoruz :D

17. NİHATSUNAR

NİHATSUNAR

Favori Kamış:
    olta ve çapari
    En İyi Avı:
    22 tane sargan
    Tekrar mutluluklar dilerim.Sevginiz hiç eksilmesin kardeşlerim.:)

18. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Çok geç oldu ama, inanın çok içten...

Sevgili dostlar, arkadaşlarım, Ufukkula, Osman Altunel, 06 Turna06, Paylaşım, Carphunters, Vonalı, Avcıperdeci, Smyrna, Paylaşım, Toprağım Diren, Megadeth, Mçelikkaya, A.özcan16, Mehmetozbodur, Carpe, MGB. Hüseyin Alp Arslan, Canazor, Macirertan, Nihatsunar, Gencgsli, Yörükefe, Emrecan, Flazer, İstanbul balıkcısı, Gül, Passion, Orcun Hoca, Taylan, Kelanj, Mçağlar, Abdullah Bey, Ozan, Barış, Karayel ve sevgili Derya Kuzusu....
    Hepinize çok çok teşekkür etmek istiyorum. Kendim ve Utku adına. İyi dilekleriniz için sağolun, çok incesiniz... İnsanın gönlünden, böyle özel ve güzel günlerde tüm dostları arkadaşları yanında görmek geçiyor. Ne yazık ki bu her zaman mümkün olamıyor.

Blackboy55, dilerim Hera herzaman bizimle olsun. 7.5 yıldır benimle. Allahım sağlık vs sebepler vermediği sürecede yanımızda olacak..

Teşekkür yazmak konusunda oldukça geç kaldık. Ancak nikah vs sonrası 15 gün tatil imkanı bulduk ve değerlendirdik. Dolayısı ile ancak sizlere yazabiliyorum..

Diren, Toprağım, darısı arzu eden bekarların başına diyelim... En kısa zamanda Ankara ya bekliyorum seni..

Utku kardeşim bak geri dönmek için çok geç değil

Birkez daha düşün, yol yakınken geri dön..

Bu cadı ile bir ömür yaşanmaz.
    Ahmet Abim, Birahas kardeşim:D... Çok geç artık.. Dönüşü yok.. Geç kaldın.. Too late.

İkinizi de çok seviyorum, ömür boyu mutluluklar dilerim ( Şükür birinden kurtulduk )

Valla ayakkabı altı vs için başvuru yapın dedim, kimseden talep gelmedi.. Bizim kızların gözü yok Sevil. Daha çoookkk beklersiniz.. Bende seni çok seviyorum. İyi dileklerin için teşekkür ederiz.

Sevgili Aylin ve Utku sizleri tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum

Canı gönülden kutlar bir ömür boyu mutluluklar dilerim

İnşallah çocuklarınızında buradan balık hiyayelerini okur ve onlarıda tebrik ederiz

Uzun ama çok uzun olmasını dilediğim ömrünüz boyunca, yüzünüzün hep gülmesi, bu güne kadar gördüğümüz ve bildiğimiz gibi mutlu olmanız ve birbirinize sevgi dolu bakışlarınızın hep sürmesi için Yüce Tanrı ya dua ediyorum.
    Tebrikler sevgili kardeşlerim.

Çok teşekkür ederim dilekleriniz için. Yakup Bey, daha önce konuştuğumuz gibi olur inşallah, Sinop a birde yazın gelelim diye konuşuyorduk ya.. İnşallah o zaman mutlaka ziyaret etmek isteriz sizi.

Son dakika katılımı ile Kendilerini şahsen tebrik etme şansına eriştiğim sevgili Aylin'e ve Utku'ya bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Bahtları açık olsun mutlulukları hiç son bulmasın.Saygılarımla......

Ayaklarınıza sağlık, bizleri ziyaret için geç saatlerde de olsa geldiniz. Size çok teşekkür ederim. Ancak günlerin yorgunluğu ve o ortam itibari ile sizinle istediğimiz gibi ilgilenemedik. İnşallah tekrar görüştüğümüzde sohbet etme imkanı buluruz. Tekrar teşekkürler.

Atilla Bey, çok şeker bir aileniz var. Kızınız çok yetenekli yalnız. Maşallah demek gerekli. Sizleri görmek çok keyifli idi. Teşekkürler..

Simendiferim, canım midye kardeşim.. Çok çok teşekkür ederiz bizi kırmayıp geldiğin için. 2 yıl öncesi olsa; Ankara’ ya Aylin’ in düğününe gitmek dense, o kim derdin değilmi:D.. Sağol canım kardeşim..

İzmir Team:D .. Ümit, Burak, Suat, candostlar, Harikasınız. Onca yolu geldiniz. Varlığınız ve kattığınız renk için yürekten teşekkürler. Dilerim bizde sizlerin düğünlerinde bulunuruz. Arayı fazla açmayın derim bu yüzden.. ( Tez zamanda ..kikikikikikikikii)

Sevgili Hamdi, Gülay da gelebilse harika olacaktı. Aslında ona sözüm vardı ama tutamadım:eek: . Koşullar gereği olmadı, telafi edeceğim bir şekilde.. sağol arkadaşım, işini, gücünü bıraktın geldin.

Ömür boyu mutluluklar diliyorum size.....
    Orda sizlerle olamamanın burukluğunu yaşadım ama kalbimiz sizlerle idi.
    En yakın zaman da telaffiye geleceğiz...

Sevgiyle Kalın Ve Hep Böle Mutlu Kalın......
    Sizi Seviyoruz ..........

Birsen ciğim. Bende gelebilmenizi çok istedim. Kısmet meselesi. Bir miktar kiraz uğruna düğünden oldunuz ya, ben ona yanıyorum:D . Ama olsun, ülke kalkınsın.. İyi dileklerin için yürekten teşekkür ederiz. Ahmet abi ile, Asrın la orda olmanızı çok istedim, son dakika süpriz yaparsınız diye düşündüm ama nafile:) ..

MERTTTTTT.... alemsin.. Ne diyeyim.:D Teşekkürler, varlığınız mutlu etti. Ailene ve sana teşekkür ediyorum. Boyu ölçmek kolay, kolaysa kilo sirkülere uyuyormu ona baksaydın MERT :D.... Yanında fizik tedavi ücretsiz.. Hem sen o pastayı hangi ara buldunda resimlerini çektin.? İnanılmazsın arkadaşım..

19. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Hoşgeldin Aylin

20. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    :) sağolun, hoşbulduk. Düğün karmaşası yüzünden çok uzun zamandır forumdan ayrıyım. Çok özledim ama burda olmayı.. Bundan sonra yine sizlerle beraberiz inşallah..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.