arkadaslar..geçen gün öğle civarı mogan gölüne gittim.kıyıyı takip ederek sasy atıyordum..1 adet turna aldım.bu göldeki ilk turnamdı. .aslında tatlı sudaki ilk turnamdı..ama biraz daha ilerleyince birkaçtane benim tuttuğum turna kadar ölü turnalar ile karşılaştım. .ara ara kıyıda balık ölüleri vardı.biraz daha ilerleyince binlerce ölü balık yavrusu ile karşılastım.suda ani bi değişim olmalı.çünkü önceki gün bir balık ölüsü bile görmedim.nedenini bilemiyorum ama sanırım oksijen yetersizliği ve kirlilik olabilir. lütfen bunu herkese duyurunki belki yetkililerin kulağına gider.ben elimden geleni yapmaya çalışacağım
Bilinçsiz tüketim ve çevre bilinci nedeniyle herşeyi hızla yoketme konusunda rakipsisiz umarım önlemler alınır ve eski günlere döner
biliyorum serdar abi.ek olarak bende yazayım dedim.belki daha etkili olması açısından.bu olayı haber edende benim zaten.amacım bir an önce bir çare bulunması.
Özkancığım Bu konulara karşı ne kadar duyarlı birisi olduğunu ben çok iyi biliyorum. İlk naberi bana veren sensin . Ne denli duyarlı olduğunun kanıtı.Osman abine haber verdim yerinde araştırdı ve raporunu yazdı.Umarım ilerisi işin ne yapmamız gerekli onun araştırmasına bakacagız. Kal salıcakla
Duyarlılığın için teşekkürler sen Turgay abiyi aramışsın Turgay abide bana haber verdi gerekli araştırma için bende dün araştırdım ve arkadaşlara sundum tekrar teşekkür ederim seninle bir ara tanışalım aynı yerdeyiz.