denizde kaptan trabucconun tatlı su için modellerinide arkadaşım kullanıyor. oda çok memnun. benim favorim t-force tournament tough. sufix,asso hikaye bana göre.
Bahri ben yıllardır aynı misinayı kullandığım için t-force denemedim ama camocast ta bana başka misina al dene dedirttirmedi o yüzden ne varsa kalamasız yukarı aldım hiç kopar patlar gider endişesi yaşamadan. yani başka misina kullanmıyorum. ve menekşe ve pembemsi rengide bir harika suda çözülmesi açısından görünmezlik dahada sıkı ve en önemliside benim düşündüğüm.bu misinanın gamını alırken 1 kulaç arasına aldığım zaman dimdik durması tabii bu zevk meselesi. t-force denemediğim için bılemıyorum kolay gelsın
abi hadiye edelim sana inan kullanırsan bidaha başka misina kullanmazsın 300mt bulamıyoruz bulsam makinelerede sarcam ama yok.
Teşekkür ederim sağolasın 2-3 makara 300lük mevcut benım teknede. ayrıca 0,35 berkley 0,35 trabucco xp (Patlamıştı o gunden sonra kullanmadım) yer gök misina dolu hepsini rafa attım sürekli aynı misinayı kullanıyorum Orjinal sufix bile mevcut ama aradığımı buldum zannedıyorum....
evet xp serisi ucuz makineye sarılacak türden. zaten elinize aldığınızda farkedebiliyorsunuz. ama yinede siz bi deneyin derim gerçi formumda trabucco kullanan yücelusta var o daha iyi bilir
merhaba inceliyordum kafama takıldı şu şoklama olayını ve yapılışını bilen birisi açıklayabilirmi lütfen