cem bey göstermiş olduğunuz ilgiye sonsuz teşekkkür ederiz.size belediye başkanımız Ahmet Çakır'a sonsuz sevgiler saygılar...
Melih Abi beni yazmıyor musun sen şimdi listeye geliyorum yaw ciddi geliyorum yaz Zaten herşeyden önce sırf Hasan'a gıcıklık olsun diye yine gelirim yaz listeye bak ciddiyim... Ama ben öyle 4. falan olamam aranızda, anlamam o işlerden kaybedersiniz haberin olsun... Sen sadece gelecekler listesine yaz..
PEKİ SENİDE LİSTEYE EKLİYORUM; melih_reis zıpkın(hasan) ümitkaraca seyhan şennur varmı başka gelen ordada buluşa biliriz arkadaşlar.. NOT: YARIŞMA GRUBU BELLİ OLDU MELİH_REİS ZIPKIN ÜMİTKARACA SEYHAN
Tüm arkadaşlarıma şimdiden güzel bir gün geçirmelerini dilerim.Bu organizasyon bitiminde resimleri ve hikayenizi dört gözle bekleyeceğim. Bahtınızın açık avınızın bereketli olması dileğimle sağlıcakla kalın
İzmir team e başarılar ve iyi eğlenceler, 2 Haziran eşimin doğum günü,ve 4 ü öğleden sonra İstanbul a gideceğimden, uzun zamandır izlediğim ve katılmayı istediğim organizasyonda olamayacağım. Fotoğrafladığınız eğlence dolu zamanları görmeyi ve (inşallah mümkün olur) sizlerle beraber bir sohbette dinlemeyi çok isterim. Başarılar ve bol eğlenceler dilerim. Gönlünüzün güzelliği,oltalarınızın ucuna yansısın.
hadiii yokmu gelen ???? benim bacanağım 3-4 arkadaşı ile bizimle gelecekler cumadan olmasada c.tesi pazar bizimleler..
Ya T-shirt olsa ne güzel olurdu şimdi.... Hepimiz balıkavi.net giyinirdik o da olacak inşallah bir gün
ben görüştüm onu dün akşam yarın seninle konuşuruz.yarın sabaha hallederiz ... ona göre bir fikir birliği yaparız ...
Evet izmir li arkdaşlarımızı göremiyorum böyle bir aktivide bizim le olabilecek arkadaşlar yokmu izmir içi dışı herkesi bekliyoruz..
Malesef üzücü bir haber aldık ama yıkılmadık halen ayaktayız ,, SEVGİLİ ARKADAŞIMIZ ZIPKIN(HASAN) ,AÖF sınavlarına gireceği için bizimle gelemiyor yarışma kadrosunda bir değişiklik yaptık ve grubun 4.sü olarak ıskarmoz35(gökay)ı kadroya dahil ettik ,hayırlısı olsun.. bu arada gelen kişileri bir kez daha yazıyorum ama gelmek isteyen varsa lütfen bildirsinki orada görüşelim.. MELİH_REİS, ÜMİTKARACA, ŞENNUR, SEYHAN, GÖKAY
Celen.mustaf, yarışmaya katılacağınızı söylediğinize göre tanışma fırsatımız mutlaka olur sanıyorum. Buradaki mesaj editlenmiş ama ben az önce maillerimden okumuştum. Arkadaşlarımız ve ben mutlaka tanışmak isteriz sizinle, size de yarışmada bol şans diliyorum... Sevgiler,
sizide balikavi.net ekibinden sayıyoruz, demekki yarışmada iki ekip olacağız : , eger bir mahsuru yoksa tabi ayrıntıları konuşa biliriz ..
beni birtek sen yakaladın sağol,ben sanırım geç vakit yola çıkacağım işim gereği ,sen ulaşım sorununu çözemezsen yada olurya bir,aksilik beni ara iyi yolculuklar temennimle
Teşekkür ederim Yakalamak demeyelim de tesadüf diyelim Mailime gelmese ben de farketmeyecektim Mordoğan'da görüşmek üzere...
Cok ters Zamana Geldı melıh abı yaa bu hafta kendı sıtem de mangal partısı verıorum gelmeyı ve sızlerle tanısmayı cok ıstıodum