öncelikle hepinize merhaba arkadaslar ben balıkesir susurlukta oturuyorum vede susurluk ırmagında avlanıyorum fakat bu tırıvırı olayı burada amatör balıkcılıgı bitirme noktasına geldi vede basımızda YÖRSAN diye bir sorun var fabrikasından saldıgı atıklar ırmagı mahvetmekte ne kadar il tarım müdürlügüne sikayet edildiysede basarılı olunamadı susurluk ırmagında genelde tatlısu kefali karagöz siz ne diyorsunuz bilmiyorum ama burada sögütcük denilen bi balık türü nadirende olsa sazan ve yayın balıgı var eskden yayın ve sazan bolca bulunurdu fakat yerli halkın av yasagına uymaması balıgın gittikce azalmasına neden oldu vede artık burada olta balıkcılıgı neredeyse bitmis durumda önceden elimizle yakaladımız balıkları artık binbir yöntemle zor yakalar olduk bu yörede veya buraya yakın yerlerde avlanan arkadaslar varsa buraya yazabilir hepinize merhaba
Merhaba, Ailemize hosgeldiniz.Lutfen bir iki dakkanizi verip, profil ayarlarinizi yapiniz. (isim, soy ad-istenirse,dogum yili, katilinan yer, kan gurubu, sizi ifade eden bir soz-istenirse) Tanisma bolumune kendinizi tanitan bir konu acin lutfen. Keyifli paylasimlarda gorusmek dilegiyle...
Hoşgeldin Bay SUSURLUK, iyide inmisin cinmisin, anlayamadık valla, kendini imza ayarlarından tanıtabilirsin. Bizde sana nasıl hitap edeceğimizi biliriz. Olaki bi yanlışlık falan yaparız, abla falan deriz, Paylaşımlarını bekliyoruz.