MUDANYA LÜFERLERE DEVAM 16.12.2012

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında neon78 tarafından paylaşıldı.

1. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Fatih Abi , Resimden tanıdım seni :)

2. tanertasarim

tanertasarim TANER

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    TURNA, MIRMIR.
    Arkadaşım tebrik ederim. Mükemmel bir av yapmışsın az ve öz. Devamını bekleriz. (Beraber çıkacaktık bi ara, işlerden bir türlü fırsat bulamadım).
    Görüşmek dileğiyle....

3. neon78

neon78 seyit

Teşekkürler Utku , rastgele
    Sağol Fatih,nasılsın iyimisin,görüşüyorsan Togay ve Yücel abiye selamlar sağlıcakla kalın rastgele.
    Sağol Fatih abi,rica ederim bende internete peksık giremediğim için geç cevap yazıyorum kusura bakmayın , umarım avınızda güzel balıklar almışsınızdır ,sağlıcakla kalın rastgele
    Taner kardeşim teşekkürler, nasılsın iyimisin, duyduğum kadarıyla Bursa kesmez olmuş seni Sivricelere takılırmışsın :D benim sağım solum belli olmuyor birden kafam esiyor çıkıyorum sen nezaman müsait olursan alo de seve seve çıkarız sağlıcakla kal rastgele.

4. tanertasarim

tanertasarim TANER

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    TURNA, MIRMIR.
    Merhaba Seyit kardeşim,

Hamdolsun iyiyim. Sivrice gitmemizdeki en büyük etken balıktan çok Vedat amca ile tanışmaktı. Tam bir üstad ve incan canlısı. Çok güzel metod ve bilgiler verdi. Nasipse havalar düzeldiğinde bi kez daha gitmeyi düşünüyorum. Çok güzel 2 gün geçirdik. Nasipse beraber gideriz.

Bu arada hafta sonu hava güzel yani yağış yok. eğer çıkacak olursan ben hafta sonu müsayitim. Lüfer yakalama tekniğini merak ediyorum.

İyi akşamlar...

5. neon78

neon78 seyit

İyigünler Taner,balığa seve seve birlikte çıkarız yalnız haftasonu yağış ve aşırı rüzgar gözüküyor.

http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=MUDANYA#sfB

Tahminler değişmezse salı günü sıcaklık ve rüzgar bakımından daha elverişli gözüküyor,müsaitsen salı çıkalım.

6. 4443

4443

Tebrikler abi bereketli olsun , bayılıyorum şu lüferin asaletine sevgiler ...