Hüseyin ağabey yine hariküladesiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Ne güzel bir balıkçı yetiştiriyorsunuz, imrendim. Allah her baba, oğula sizin ki gibi bir muhabbet nasip etsin. Sağlıcakla ve muhabbetle kalın.
Hüseyin abi ne diyeceğimi bilemiyorum. Ufaklık ne kadar şanslı. Helal olsun diyorum. Sen de bu ilginin karşılığını çocuklarından vefa olarak alacaksın emin ol. Teşekkürler bizle böyle güzel bir anı bizimle paylaştığın için.
Bravo Bravo .... Tek kelime ile harika bir tablo ve insanın ifade etmekte zorlanacağı bir mutluluk ALLAH ailenizle birlikte bir ömür boyu bu tabloyu sağlık içinde yaşamanızı nasip etsin
mükemmel siniz sizi seyredince bende mutlu oldum darası başımısa inşallah bizde 4 yaşın daki oglum la tutarız
Sevgili kardeşim,önce Babasının becerisi ve bilgisi,bunu doğru bir şekilde evladına aksettirmesi,haliyle de evladın babasına cevabı.Bu baba oğul dayanışmanız bana videoyu çok kere seyrettirdi.Anlatımın zaten tartışılmaz kardeşim.Ama ufaklığın duvar dibinden size üzgün bakışları da gözden kaçmıyor,"beni niye götürmüyorlar ki" dercesine bakıyor size.Her yönünle sevecensin kardeşim,bunun ailene ve çocuklarına da yasıması çok normal.Birlikteliğiniz hep böyle neşeli ve şenlik içinde geçer inşallah.Erol ve ufaklığı öp namıma.Ailene de selamlar kardeşim.Sağlıcakla kalın.
Tesekkurler Burak, Darisi senin de basina. Insaallah bir gun senin de evlatlarinin babasi gibi buyuk balikciligini okumak nasip olur.Saglicakla kal...Rast gelsin... Amin sevgili Askin, Boynuz kulagi gececek ki ilerleme olsun. Onlar bu dunyada birakacagimiz tek gercek. Allah her zaman mutlu nasipler versin... Gorusmek dilegiyle , saglicakla kal. Insaallah Avcim, Insaallah senin ikizlerlede balikciligini yakinda okuruz. Kendine iyi bak dostum.Saglicakla kal. Yorumun icin tesekkur ederim Sevgili Volkan.Dedigim gibi darisi sizin basina.Sevgiyla kal.Gorusmek dilegiyle... Her seyin zamani var Burakcigim, Insaallah bir gun sen de evlatlarinla baliga cikar, onlarin hikayelerini bize okutursun. Yorumun icin cok tesekkur eder saygilar sunarim.Saglicakla kal. Tesekkurler Kurtulus Erol'un ve Ilir'in insaallah daha cok balikciligini paylasacagiz. Sizinkilerlede bulusmak umuduyla, yorumun icin tesekkur eder, saygilar sunarim... Ben tesekkur ederim, degerli ilgin icin Mesutcugum... Dahasinda bulusmak uzere saglicakla kal. Sevgili Mustafam, Lutfen Denizin gozlerinden op benim icin.Esine saygilarimi ilet. Umarim yakinda sizleri bir arada balik tutarken de izleriz. Insaallah o gunler cok yakinda gelecek dostum. Muthis bir tadi var... Deniz tavsani mi degil mi? sorusuna bende takildim...Aslinda cevapta bulamadim.Bu gorduklerim deniz tavsanini andiriyorsa da kendi bildigim hic bir deniz tavsanina benzemiyordu. Ayni aileden olabilir savina katiliyorum. Ama dokunuldugunda oyle bir salgi vermiyordu.Denizlerde ki zehirli ve toksik turleri cok iyi tanirim bunu bilmiyorsamda onlardan biri olmadigi icin korkmadan dokundum.Gordugum kadariyla da oldukca zararsizdilar. Tam anlamiyla sumuklu bocek gibiydiler.Hani sumuklu bocegin kafasindan anten gibi gozleri cikar, hatta uzar sanki sana bakar onlarla ya...Ayni sey bunlarda da vardi. Neyse tam olarak ne oldugunu bulunca size de yazarim. Sevgiyle kal dostum, saygilar... Kendine ve ailene iyi bak. Aynen soyledigin gibi Yucel, Amator balikciligin tadi baligi yakalamak kadar bunu evladinla ve dostlarinla paylasmakla doruga cikiyor. Bir cocuk ve olta bulusunca muhtesem bir ikili doguyor. Evlatlarimiza bu yuzden deniz ve balikla dolu bir dunya birakmaliyiz ki onlarda evlatlariyla bu zevki tadabilsinler... Darisi senin de basina sevgili Yucel...Insaallah seninkilerinde balikciligini buyuk bir zevkle okuyacagiz.Saglicakla kal dostum...
İnşallah abi inşallahBalık delisi yapmayı planlıyorum onları.Kız erkek farketmez.Parmakla gösterecekler bunlar burağınkiler diye
hüseyin üstadım önce erola kocaman tebrikler o ne beceri öyle ustalara taş çıkartan bi becerisi var böyle bir usta evlat yetiştirdiğiniz içinde size ayrıca teşekkürler evladın o mutluluğunu görmekte heralde bi gurur kaynağı olmuştur sizin için
Tesekkurler Ozan.Kusara bakma cevap vermekte geciktim. Son zamanlarda oldukca yogunum. Ama her zaman gostermis oldugun ilgi ve alaka icin sana cok tesekkur ediyorum.Umarim daha nice paylasimlarda bulusuruz. Bu arada Namiga zargana tutmayi hic olmazsa ogrettigin icinde ayrica ovguleri hak ediyorsun. Boyayla benek attigin zarganayi gercek sandi bizimkisi, bir de poz vermis. Kendine iyi bak, sizin oralarin guzelliklerini bize tasimaya devam et dostum... Vallahi Arzu ben tehlikeli deniz canlilarini iyi bilirim.Bu onlardan degildi.Elime de aldim.Her hangi bir zararini gormedim.Deniz tavsani olduklarina dair bilgi aldim ama benim bildigim deniz tavsaniyla bunun alakasi yoktu, bir turu olabilir.Halen arastiriyorum. Ilgin icin tesekkur eder, gorusmek dilegiyle saygilar sunarim. Sevgili Suat Bey. Senzinkede gorusmeyeli uzun zaman oldu.Umarim iyisinizdir, umarim keyfiniz yerindedir. Yorumunuz icin tesekkur ederim. Daha nicelerinde bulusabilemk umuduyla, sevgiyle kalin. Sevgili Hakan Ictenlik ve samimiyet dolu mesajin icin cok tesekkur ederim.Son zamanlardaki oldukca yorucu tempom nedeniyle okusam da karsilik vermekte geciktim.Affina siginirim. Seni ve sevgili, dunya tatlisi kizini banzeri goruntulerle gormek beni de cok mutlu etti.Umarim daha nice balikciliklarinizda bulusuruz. Aslan Erol Ellerinden oper. Saglicakla kal dostum. Gorusmek uzere. Sevgili Levent, incelik dolu yorumun icin cok tesekkur ederim.Boynuz kulagi gececekki ilerleme olsun. Erol balikciligi cok seviyor ve dedigin gibi onun hayata guven ve sevgi dolu buyumesinde bu ugrasin cok onemli bir yeri olduguna inaniyorum. Umarim evletlarimiz bu muhtesem ugrasiyi yarin doya doya yasayacaklari firsatlara Ulkemizde ve dunyada sahip olmaya devam eder. Gorusmek dilegiyle, saglicakla kaliniz. Incelik dolu yorumunuz ve ilginiz icin ben tesekkur ederim Murat Bey. Daha nicelerinde bulusmak umidiyle, saglicakla kaliniz. Sevgili Fatih, Degerli yorumun ve her zamanki destegin icin cok tesekkur ederim.umarim iyisindir ve keyfin yerindedir. Daha nicelerinde bulusmak umuduyla dostum... Kendine iyi bak...
Sevgili Ergiz Bey, Degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Erol' tum arkadaslarin oldugu gibi sizin yorumunuzu da ilettim. "Evet, benim baligim dunyanin en lezzetli baligi" diyor... Daha nicelerinde bulusmak uzere, saglicakla kaliniz degerli dostum. Sevgili Murat, Uzun zaman oldu gorusmeyeli.Ancak yogun is temponu bildigimden nasil olsa bir yerlerden cikarsin dedim. Seninle bir paylasimda daha olmak, senden haber almak cok guzel.Huseyinin gozlerinden benim icin op.Inan bana o gunler gelecek. Huseyinle senin paylasimlarini okuyacagiz, baliklarinizi alkislayacagiz. Hepimizin isin onlara daha guzel bir gelecek birakmak.Bu yolda senin gibi degerli babalar ve dostlarla olmak buyuk mutluluk. Kendine ve ailene iyi bak cok degerli dostum.Saglicakla kal. Ya su evladimla bile bana caktirmadan edemiyeceksin dimi... Simdi ben buna ne cevap yazayim.Sanki hayatimda hep baligi kamisla tuttuyorum. El oltasida buyuk sanat ve balikcilikta onemli bir durusdur.Hele Ulkemizde ki el oltaciligi tam anlamiyla bir ekoldur.Sen de bu ekolun Yilmaz Guney'i olma yolunda buyuk bir yildizsin. Ama sakin beni galeyane getirme, sana o alani bilerek biraktim. Eger el oltasini elime alirsam ne demek istedigimi cok iyi anlarsin guzel dostum benim... Sevgiyle Kal Namik...
Sevim Hanim cok uzun zaman oldu gorusmeyeli... Zamaninda cevap veremedigim icin cok ozur dilerim. Umarim iyisinizdir ve umarim keyfiniz yerindedir. Incelik dolusu sozleriniz icin cok tesekkur ederim...Amin , cumlemize... Sizinle birlikte olmak her zamanki gibi cok guzel. Tekrardan sevgi ve saygilarimi sunarim. Gorusmek dilegiyle saglicakla kaliniz... Sevgili Osman, sende gecikmem icin kusuruma bakma lutfen. Degerli yorumun icin cok tesekkur ediyoruz. Allah(cc) umarim sanada bu mutlulugu yasatir, bizlere kivancla izlemek alkislamak duser degerli dostum.Bizi her zaman ki gibi cok onure ettin. Sevgiyle saygiyla kal. Muhtesem bir dostsun. Insaallah sevgili dostum Zeyenel.Ama herseyden evvel onlarin saglikli ve mutlu yarinlara erismesi. Vefali cocuklar olacaklarindan da eminim. Yorumunuz icin cok tesekkur eder, saygilar sunarim. Allah(cc)'a emanet olunuz. Sevgili Mustafa Bey, Degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Muhtesem yazilarinizi ve paylasimlarinizi okuyorum.Her nekadar benim gibi eski hizinizda olmasanizda buyuk bir degersiniz. Paylasimlarinizda bulusabilmek dilegiyle, yorumunuz icin tekrardan tesekkur eder, saygilar sunarim...Allah(CC)' a emanet olunuz... Sevgili Serdar Bey, Umarim evladinizla paylasimlarinizi okumak mutluluguna erisiriz. Incelik dolu mesajiniz icin cok tesekkur ederim. Evladinizi Allah(cc) bagislasin.Lutfen benim icin onun gozlerinden opunuz. Gorusmek dilegiyle, saygiyla sevgiyle saglicakla kalin. Sevgili Nihat Abim, Ilir'in de zamni gelecek.O gun hem soguktu hem de ciddi bir balikcilik esnasinda iki evlada konsantre olmak imkansiz denilebilecek kadar guc bir olay. Ilir'in yasi kucuk oldugundan zaten balikciliga konsantre olamiyor.Haliyle oynuyor, karistiriyor ki balikcilik aletleri oldukca tehlikeli nesneler.Biraz daha zamani var.Keyif olsun diye onuda cok goturuyorum, hatta Ilir ilk baligini 1.5 yasinda yakaladi.(Erol 4.5) Ilir'inde daha cok paylasimlarini okuyacaginizdan emin olabilirsiniz.Sadece biraz daha zamana ihtiyacimiz var.Ama o resim gercekten o ani oldugu gibi anlatiyor ve bence cok degerli... Degerli yorumunuz ve desteginiz icin ayrica tesekkur etmek istiyorum.Lutfen cevabimi gec yazdigim icin beni bagislayiniz. Gorusmek dilegiyle saygilar sunuyorum.Saglicakla kaliniz degerli Abim...
Insaallah masallah ben bilmem. Onlarin ve senin paylasimlarini hasretle bekliyorum. Artik mevsimin geldi...Yeni hunerlerini goster de gozumuz gonlumuz acilsin. Sevgiyle kal degerli dostum. Yucel Bey cok tesekkur ederim, Bildiginiz gibi oldukca yogundum. Ama elimden geldigince paylasimlarimla siz ve sizin gibi cok degerli dostlarimla birlikte olmaya devam edecegim. Sizi ve ailenizi tekrardan selamliyor sevgi ve saygilarimi sunuyorum. Aile boyu balikcilikta Yucel Ekolu hepimizin ilhamidir. Saygi ve seviyle saglicakla kaliniz. Sevgili Mustafa Ustadim, Elbette Erol'un becerisi benim icin buyuk gurur ve mutluluk kaynagi oldu.Umarim o da sizin gibi cok degerli ustad bir balikci olur. Muhtesem baliklarinizi ve oltaciliginizi takip etmek buyuk zevk.Kendinize iyi bakiniz. Gorusmek dilegiyle... Sevgili Osman, Sesin solugun cikmiyor. Seni yakaliyabilmek icin sanirim benim devamli paylasim acmam lazim.Degerli destegin , dostlugun ve ilgin icin cok tesekkur ederim.Umarim bir gun yuz yuze de tanisma imkanimiz olur saygi deger kardesim... SEvgiyle saygiyla saglicakla kal...
Çok güzel ya Bekar bir adam böyle bir oğul, oğul da böyle bir baba ister herhalde Erol babasına, Ilır de annesine arkadaş olmuş o gün... Umuyorum Ilır de babasının yolunda giden ağabeyinin yolunda gider, Erol kardeşimin becerikli ellerinden öper, Ilır'ın da bezelye tanecikleri gibi görünen parmaklarından dişlerim Gururlanacağınız, kahkahalarla geçecek bir çok av yaşamanız dileğiyle...
Tesekkurler sevgili Burak... Ilirin'de Erol'unda daha cok balikciliklarini okuyacagiz.Ama asil senin ve evlatlarinin balikciligini da okuyacagimiz gunler gelecek.Allah(cc) insaallah o gunleri tez zamanda gosterir. Seninle ve her zaman sevgi dolu sesinle birlikte olmak bu sitede en buyuk mutluluklarimdan biridir.Gorusmek dilegiyle...Sevgiyle ve saygiyla saglicakla kal cok degerli dostum.
Sevgili Rifat Dileklerin icin cok tesekkur ederim.Insaallah o gunleri gorecegiz. Insaallah cumlemizin evlatlarinin bahti acik olur. Sevgiyle saygiyla saglicakla kaliniz.
Abicim bu ne zevktir, neşedir böyle? Helal olsun kardeşimize... Çok güzel av ve baba oğul dayanışması... Artık çok sağlam bir balıkçı geliyor diyebiliriz.
Sevgili Ibrahim, Nazik yorumunla bizleri cok mutlu ettin. Tesekkur ederim.Umarim yakinda Erol'a da sitede uyelik acar, direk haberleri ondan aliriz. Saygiyla sevgiyle saglicakla kal dostum.Gorusmek uzere.
Sevgili Hüseyin Bey öncelikle merhabalar,görüşmeyeli yazışmayalı baya oldu,yazınızıda geç farkettim,okur okumaz çok sevindim.Çokta mutlu oldum,Allah bağışlasın,ayrıca da dünyalar tatlısı evlatlarınızın mürvetini görmenizi de nasip etsin.Bir baba için gerçekten özenilecek ve imrenilecek bir tablo,bende kızımla bazen bu olayları yaşıyoruz,gerçekten çok ama çok güzel duygulardır...Paylaşımınız için çok teşekkürler,görüşmek dileğiyle ...Minikleri yanaklarından benim namıma öperseniz sevinirim....