Sevgili Izzetcigim sen de bende sanirim son zamanlarda oldukca mesguluz.Bir turlu yakaliyamiyoruz bir birimizi.Umarim iyisindir ve keyfin yerindedir.Her zamanki gibi cok nazik yorumunla bana ve Eroluma cok buyuk odul olan bu muhtesem gune katkilarini aldigim icin ayrica mutlu oldum.Kizinin lutfen gozlerinden benim icin op. Onun seninle denizi, balikciligi paylastigi paylasimlari hasretle bekliyorum. Sana saygi ve sevgilerimi gonderiyorum.Gorusmek dilegiyle, kendine ve ailene iyi bak.
Heheyt dostlar! Benim de artik cok saglam bir balikci arkadasim var bu yalniz sahillerde... Hem ikincisi de bir sure sonra abisi gibi boyle buyuk baliklari yakalamak uzere guruba katilacak. Darisi hepimizin basina. Keyifle, mutlulukla, saygilarla kalin. Arslan ailesinden hepinize, sevgilerle[/QUOTE] temennin için teşekkür ederiz BİCİM ÇOK SAĞOL ÇOK GURURLANDIM VALLA BANA NE OLDU BİLMİYORUM AMA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU BENİMDE OĞLUM YOLDA BANA DA NASİP OLUR İNŞAALLAH DEĞİL Mİ BÖYLE DOSTLUK
temennin için teşekkür ederiz BİCİM ÇOK SAĞOL ÇOK GURURLANDIM VALLA BANA NE OLDU BİLMİYORUM AMA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU BENİMDE OĞLUM YOLDA BANA DA NASİP OLUR İNŞAALLAH DEĞİL Mİ BÖYLE DOSTLUK[/QUOTE] Seref Bey Allah(CC) bagislasin, umarim nur topu gibi bir evladiniz olur. Kaderi kismeti acik olur ve pek tabii sizin gibi bir amator balikcilik asigi olup, babasina arkadas olur.Degerli ve ictenlik dolu yorumunuz icin cok tesekkur eder, saygilar sunarim...
yine bir hal oldu garip gönlüme... Erollarımız, Ilirlerimiz Ayşelerimiz, Minelerimiz hülasa bütün çocuklarımız. Dünya gözümüzün aydınlıkları, hayatımız, canlarımız. Rabbimizin biricik emanetleri. Küçücük ağızlar, küçücük gözler, miniminnacık eller. Öpülesi eller… Bizlerin gözlerine ve gönüllerine sunmuş olduğunuz yine o tadından yenmez, tanıdık ama eşsiz nezafetteki paylaşımlarınızdan biri vesilesiyle, sizlere selam yollamak, hal hatır sormak, hasret gidermek fırsatı doğdu. Ne mutlu bizlere. Sizin insana hayat aşılayan aileniz ve evlatlarınızla yaşadığınız doyumsuz anlar, okyanus ötesinden zaman-mekan olgularını hiçe sayarak ufukları aşmış da bizlerin iklimlerine de neşv-ü nema olmuş. Bundan büyük bir mutluluk, bundan aziz bir sürur pek nadirdir. Ağzımıza çaldığın bir parmak balın lezzeti her dem sizi hatırlatmaya devam edecek inanın. Saygıdeğer üstadım teşekkür ederim. Sevgi ve saygı ile kalınız…
Sevgili Abim Nuri, Gene ihya ettiniz bizi , nezaketiniz icin cok tesekkur ederim. Cok mutlu bir gundu.Buyuk haz aldik.Siz degerli dostlarimla paylasmakta ayri bir hazdi. Mutlulugumuza tum dostlarim gibi sizinde bu muhtesem cumleleriniz mutluluk katti. Ne diyecegimi bilemiyorum.Tekrar tesekkur ederim. Sizden bir ricam olacak. Degerli sitemizde gerek arkadaslarimiza gerekse bana yazdiginiz yorumlari okuyorum. Onemli olduguna inandigim bir noktayi sizinle paylasmak istiyorum.Cumle kurusunuz, kelime dagarciginiz, ifadeniz , cumlelerinizdeki oznelliginiz cok kuvvetli, renkli ve ayni zamanda hayata ve tum insanliga cok buyuk sevgi, iltifat ve yuksek gonulle dolu. Yazmak bir hobide olsa hayatinizda bir yer isgal ediyormu, bilmiyorum...Ancak bir kardesiniz olarak size "Sevgili Nuri Bey, lutfen yaziniz" demek gerekliligini hissediyorum. Bence bu konuda Allah(CC) vergisi bir yeteneginiz var. Her yetenegin insana daha guzeli vurgulayip, ifade edebilmesi icin verilmis bir sorumluluk olduguna inaniyorum. Lutfen bu yeteneginizi ve bir yerde sorumlulugunuzu yasayin, en azindan yasamaya calisin.Bu yolda cok iyi bir okuyucunuz olacagimdan emin olabilirsiniz. Saygi ve sevgilerimle, saglicakla kalin degerli dostum.
helal olsun erola valla biz onun yaşlarındayken 300 grlık çipura yakaladığımızda sevinçten eve koşarak giderdik.
Evrimcim oda oyle yapti hic merak etme Bunu ilk atisimizda tuttuk.Attigimiz yer de oyle bunun gibi buyuk baligin cikabilecegi bir yer degildi.Kismet var ya kismet, o bambaska bir sey. Insallah Errol'un ve butun evlatlarimizin kismeti hep boyle olur. Be oldu sen baliga gitmiyorsun son zamanlarda...Hadi artik, tatil vakti..Doktur biraz.Kofanalari, sirtilari ozledim. Saglicakla kal. Bulent Bey ilginiz icin ben tesekkur ederim.Dahasinda bulusmak uzere, rast gele.
Abi videoyu koymasaydın nazar değer ufaklığa Ciddende balıkçılıktan alınan tad tutmaktan farkıymış. unutmadan yes yes yes çek çek çek süper big fish.. Gibi yarı türkçe yarı ingizceyi heycandan konuşuyorsunuz heralde Allah balık avında öyle heyecanı bizede nasip etsin adit : Çocugun yaşı neden videoda 4.5 burda 6 ? Çoukoların yaşarı karışmış heralde.
Sevgili Serdarcigim yorumunda ifade ettiklerinin cevabi hali hazirda konuda var. Daha dikkatli okursan farkedeceksindir. Bu Erol'un ilk baligi degil.Ancak ilk baligini 4.5 yasinda yakaladi. Bu su ana kadar yakaladigi en buyuk balik ve su an 6 yasinda.Konuda neden yari Turkce yari Ingilizce konustugumuza da deginildi ve ozur dilendi.Insallah sana da bir gun evlatlarinla boylesi avciliklar yapmak nasip olur. Sevgiyle saygiyla saglicakla kal. Rast gelsin. Riza Bey, Cok tesekkur ederim.Cumlemize diyelim.Daha nice paylasimlarda bulusabilmek umuduyla saglicakla kaliniz. Rast gelsin. Cok tesekkur ederim sevgili Erkan, Insaallah benzeri sevincleri sizlerde yasar ve bizlerle paylasirsiniz. NIce paylasimlarda bulusmak umuduyla. Saglicakla kalin...Rast gelsin...
inanılmaz bir görüntü... süper tek kelimeyle harika.. balığı aldıktan sora kuyruk tutup kaldırışı inanılmaz ufaklığın... maşşallah
Sag ol dostum, Dun gece benim kucuklerle ilk defa gece balikciligi yaptik.Iki gun oncede gece Erol'u baliga goturdum. Iki kalamar tuttuk...Acaip keyifliydi. Yakinda bu paylasimlari acarim... Gorusmek dilegiyle, degerli yorumunuz icin tesekkur ederim...
Cok tesekkur ederim sevgili Emrecigim.Abisi olarak insallah bir gun bir araya gelirsiniz de o da senden Turkiye'deki balikcilik hakkinda bilgi alir.Bir gun yorlun duserse buraya seni agirlayip, burdaki balikcilikla tanistirmakta Erol'un boynuna borc olsun. Gorusmek dilegiyle degerli genc kardesim... Rast gelsin.
Hüsyin abi gerçekten hoş görüntülerdi. Ufaklığın maşallahı var. Yeni bir balıkçı yetişiyor. Ellerine sağlık güzel bir av olmuş. Yeni video ve fotolarını bekliyoruz. Saygılar Not: Sanırım fotoğrafada meraklısın abi. Makinenin çekimleri ve yakaladığın enstantaneler çok güzel..
Sevgili Alper, Amator balikciligin bir ruh olayi olduguna inaniyorum.Bence amator balikcilik ticari balikciligin madde ve menfaat yaratma gudusunun tersine tamamen estetik ve maneviyat yaratmak uzerine odaklasir.Kisaca amator balikci benim icin oltasiyla maneviyat yaratan, ruhunu paylasan insandir. Bu dusuncelerle yillarca surdurdugum amator balikciligimi bir ifade bicimi olarak algiliyor, yaptigim her seferi izlenimlerimle, bilgiyle katarak, bu esnada yasadigim doga askini ifade ederek , mumkun oldugunca gorsellikle susleyerek titizcalismalara onlari dokmeye calisiyorum. Her hangi bir fotografcilik gecmisim yok.Bildiklerim basit ve temel bilgiler bu konuda.sag olsun dijital otomatik makinalar ve bu essiz guzellik... Buna ek tek yaptigim firsat buldukca pek cok acidan yuzlerce fotograf cekip, bunlarin icinden en guzellerini secip sizinle paylasmak. Umudum imkanlarimi duzeltir duzeltmez cok iyi bir video kamera alarak size kucuk balikcilik filimleri sunabilmek.Insaallah bunu basaririm. Degerli yorumun icin cok tesekkur ediyorum.Bana dahasini yapabilmek icin guc verdi... Saglicakla kal dostum... Rast gelsin.