Muhteşem bir Orfoz ama kepçeye sığmadı. 1 Aralık 2011 Sivrice

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. gönen başer

gönen başer gönen başer

Başına bu kadar güzel bir olay geldiği için senin, bizlere de böyle birşeyin olabileceğini gösterdiğin için çok sevindim Orhan Abicim. Avların daim olsun. Sevgilerle....

2. Arda BAYSAL

Arda BAYSAL Arda BAYSAL

En İyi Avı:
    LAMBUKA 1,5 kg
    Hem trofe bir av hem de değerli bir tür yakalamışsınız. Bir de yanında hediyesi, ne mutlu. :thumb:

Böyle heycan verici ve keyifli avlar dileğiyle.. :) :)

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Kadir kardeşim inşallah sizlere de nasip olur, bana daha evvel de rast gelmişti bir rapalaya iki kofana , burada ilk hangisi oltaya takıldığını bilemiyorum sinarit takılsaydı hemen hissederim, denizden ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor, sevgiler hoşçakal.:) :) :)

4. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Balığın tadının gerçekten inanılmaz olduğunu söyleyebilirim ama pişiren ustanında hakkını yememek lazım Ali kaptan bu işi çok iyi biliyor, sana da güzel avlar dilerim sevgiler hoşçakal Aret kardeşim.:) :) :)

5. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok sağol sevgili Tevfik kardeşim, ilk vuruş, geriye doğru çekiş, gelirken mücadala eden ve kepçeye girdiğinde işte o anki duygularımı anlatmam çok zor ne diyelim.....inşallah o duyguları sizler de yaşarsınız sevgiler selamlar hoşçakalın.:) :) :)

6. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Aykut kardeşim inşallah sizlere de rastgelirler ben çok uzun bir zamandır sırtı avları yapıyorum bir seferinde de aynı sahteye mavi tobi maruya iki kofana birden vurmuştu ve tekneye almıştım, deniz ana denize ihanet etmeyenleri gerçekten ödüllendiriyor,:) çünkü ben deniz anaya hiç yalan söylemedim ona yalnış yapmadım daha doğrusu ona yalnış yapmamaya çok çalıştım,:) :) :) sevgiler hoşçakal.:) :) :)

7. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    İşte uzun zamandır özlemini duyduğumuz görüntüler bunlar.
    Orhan baba tebrik ediyorum harika bir balık yakalamışsın demekki artık yeni bir kepçe alma zamanı gelmiş :D

8. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Uzun zamandır orfoz görmüyordum harika bir av olmuş Allah hep böyle çifter çifter nasip etsin:)

9. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Enes ilk başta sana çok teşekkür ederim sonra sen de biliyorsunki ben çok büyük bir balıkçı değilim hiç bir zaman olmadım, zaten bu konuda çok büyük olunacağınada inanmayan kişilerin içersindeyim amma.... bir gerçek var oda uzun senelerden beri aynı meralarda sırtı çekerek balık avlamaktayım her avım beni daha çok tecrübe sahibi yapmış artık ben de sırtı avlarımda bilhassa Torik ve Barakuda avlarında belirli bir yere geldiğimi ve bu avlarda başarılı olduğumu söyleyebilirim, şunu söylemeden geçemeyeceğim balık avlarında da değişik avları başarıyla yapan arkadaşlarımız vardır bunlar mesela bir örnek vermek gerekirse,
    çok iyi bir canlı yemle uzun olta ustası, rapala ile sırtı ustası, çok iyi bir çapari ustası, çok iyi bir mercan ustası, çok iyi bir kıyıdan at çekçi, çok iyi bit kıyıdan yemli ustası, çok iyi bir Torik avcsı, çok iyi bir orkinoz avcısı, çok iyi bir sırtı ile levrek avcısı, çok iyi bir tatlısucu gibi, artık bunların bu şekilde öğrenmemizin zamanı geldi, gerçekten çok iyi bir balıkçı yok, bir insan çok çeşitli balıklar tutmuş olabilir mesela benim dün orfozu tuttuğum gibi o zaman ben çok iyi bir orfoz avcısı olabilirmiyim, yani bir iki balık tutmakla çok iyi balıkçı olunamıyor,
    önemli olan bu avları devamlı bir şekilde yapmak ve adı geçen balıkları tutumak lazım.
    bana göre bizlerde amatör balıkçılıkta yol almaya devam ediyoruz ve doğruları da abartmadan söylemenin, doğruları telaffuz etmenin artık zamanı geldi diye düşünüyorum,:)
    Geleceğin amatör balıkçıları olarak sizlere genç kardeşlerimize çok güveniyoruz, sevgiler hoşçakalın.:) :) :)

10. udas

udas utku

Favori Kamış:
    shimano alivio
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000FB
    En İyi Avı:
    pisi 40cm minekop 45cm
    tebrikler orhan abi,
    kimbilir ne güzel duygudur öyle bir balığı çekmek, ancak yaşadıkça anlaşılır sanırım.

11. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Orhan Abi, ben okurken, heyecandan kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyorum. Bu heyecana dayanılmaz. Dostlara selamlar, afiyet olsun.

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Kadem kardeşim buda benim ilk orfozum olarak hatıralarda yerini almış durumda sırada Lağos var tabi rast gelirse, Sivrice den selamlar, sevgiler hoşçakal.:) :) :)

13. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok haklısın sevgili Mahmut kardeşim, bu balık beni de çok heyecanlandırdı çok sevindirdi ve çok gururlandırdı, sırtı avında balık tuta tuta tecrübe sahibi oldum diyebilirim balığın ilk vuruşu beni çok heyecanlandırsada hemen anında acele etmeden nasıl davranacağımı gözden geçiriyorum ve o anda neler gerekiyorsa öyle hareket etmeye çalışıyorum iyiki balığı daha fazla yormak için uğraşmamışım sonradan gördümki sadece üçlü iğnenin teki galzamasının kenarına sert bir tarafına girmiş pense ile kolaycacık aldım bu arada çok enteresan bir şey yaşadım arada bir saatten fazla geçmesine rağmen balık hala canlıydı bu balık çok zor ülüyor.:eek:
    Sizlere de nasip olsun sevgiler hoşçakalın.:) :) :)

14. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Abi sen amatör balıkçıysan ben neyim bilmiyorum :)

Şaka bi yana balığın adını yazana kadarki bölümü kalp çarpıntıları içinde okudum.

Allah'tan genç sayılırım yoksa kalpten gidecem :)

Ne geliyo acaba diye hızlı okumak istiyor ama güzelim raporu berbat etmemek için sindire sindire okudum.

Tebrik yetersiz kalıyor yaptığın ava. Ne yazsam bilemedim. Helal hoş olsun, afiyet olsun. :)

Allah sağlık sıhhat versin, kutlarım müthiş av için...

15. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    1 taşla iki kuş. Maharet sahte de mi Usta da mı? Tebrikler niceleri nasip olur inşallah.

16. neon78

neon78 seyit

Orhan baba gerçekten helal olsun,böyle bir avı ancak senin gibi bir usta yapabilirdi.İnşallah sağlığın ve avların daim olur da bizde her sabah foruma baktığımızda , bakalım bugün Orhan baba ne tutmuş diye takip edebiliriz.

17. myfair

myfair kaan ateş

orhan baba tebrik ederim

18. hakankarahan

hakankarahan Hakan Karahan

Favori Kamış:
    Okuma v system
    Favori Makine:
    Daiwa Regal ,Shimano Exage, Okuma Safina Noir
    En İyi Avı:
    Yazılı Orkinos 3 kg.
    Sevgili Orhan abi bu güzel av raporunu bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İki balık birden atlamış sahtenize ,biri başından, biri de
    kuyruktan. Şansınız hep böyle olsun... Selam ve saygılar...

19. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tebrikler orhan abi. Orfoz sinaritin agzindaki sahteyi kiskanmis olabilir mi varmi böyle bir huyu ?

20. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Süleymen kardeşim sana da rastgelsin sevgiler hoşçakal.:) :) :)