Merhaba arkadaşlar, işim nedeni ile sadece pazar günleri balık tutmaya gidebiliyorum ; Yine yoğun ve stresli bir haftanın ardından muhteşem üçlü tüm hazırlıklarımızı yapıp daha gün ağırmadan içimizde hep aynı o tarifi mümkün olmayan haz ve istekle evciler barajının yolunu tutuk.Oltalar teker teker çıkarılıp ,yemler hazırlandı tabiiki ilk olarak zaten daha önceden de bildiğimiz favori bölgemizi yemledik ve ardından oltalar sırasıyla atıldı. Oltaları takip ederken küçük çınlamalar ,hafif alçalıp yüselmeler aramızdaki yorumlar''kuyruğu ile dokundu, şimdi neredeyse gelir gibi...vs.'' der demez yaklaşık bir saat sonra çok şiddetli bir çınlama ile birlikte kamış neredeyse yere kadar eğilip tekrar aynı seviyede durdu ,yavaş yavaş çekmeye başladık çok ağırdı makaradan gelen sesler büyük bir sazanın bize yaklaştığının habercisiydi sanki, kısa bir süre sonra balık suyun üzerinde sağa sola büyük zig zaglar çizmeye başladı arkadaşlardan biri elinde kepçe ile dizlere kadar suya girdi işte o andan sonra ortalama 5-6 kg civarında bir sazan ile karşı karşıyaydık, güneşin ışıkları ile birlikte parlayan pulları sanki bizi büyülemişti oracıkta. O şaşkınlık ile dona kalmıştık, kimsede bir tepki yok sazan beni alın diyor biz ise o anı daha fazla yaşamak istercesine bekliyorduk ,ani bir kuyruk hareketiyle o berrak su dalgalandı misina kopmuştu ve o balığı kaçırmıştık...! Sonrasında şimdi halen o balığı tutamadım diye üzülmüyorum ,aksine o gün aldığım haz hala aklımdan çıkmadı... Bunu sizler ile paylaşmak istedim boll şanslar rastgele