Muhteşem üçlü / El yapımı sahte çalışması

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Arkadaşlar, yaptıkça ve teknik ilerledikçe el alışıyor, serilik artıyor. Yine de epey uğraş gerektiren bir iş. Keşke bu el becerimi çok daha önceleri keşfedip de başlamış olsaydım diyorum. Zaman buldukça hobi olarak yapmaya devam ediyorum şimdilik, tekniğimi de geliştirmeye çalışıyorum elbette. Gerçek balık görüntüsü verdiğim imitasyonları geliştirmeye çalışıyorum, birtakım teknik ilaveler var aklımda uygulamayı düşündüğüm. Başarılı olursam o zaman DİS ortaya çıkacak inşallah. :) Şimdilik yaptıklarım, belirli markaların iş yapan sahtelerinin birebir kopyası sayılabilecek çalışmalar, görüntü kadar teknik ve aksiyon olarak da; maksat el alışsın :)

2. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Mehmet bey , size de rastgelsin.

3. baykal_77

baykal_77 osman

slm diverözcan oncelikle verdiğin bilgi yaptın modeller göz kamastırıcı tebrik ederim bende bişiler yapmak istiyorum
    internetten balık şablonları yokmmu indirip yaparım diye düsünüyorum eğer yardımcı olursan sevinirim

4. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Merhaba Osman kardeş. Teşekkür ederim ilgine. Yapmak istemen de iyi bir başlangıç. Maalesef istediğin gibi bir şablon bulmak zor. Ancak beğendiğin modelleri kendin şablon çıkarman gerekiyor. Ya da elinde mevcut sahtelerden şablon çıkarabilirsin. Yine de belki işine yarayabileceğini düşünerek sana 1-2 adres yazayım. Şimdiden kolay gelsin, yapacağın sahteleri de bizimle paylaşmanı dilerim. Sağlıcakla kal.

http://www.fishing.net.my/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=6369&whichpage=5

http://www.tacklemaking.com/default.php?pageID=53

http://www.tacklemaking.com/default.php?pageID=51

5. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    vallahi helal cok güzel calismalar ben kendi adima söylüyorum ugrasmam gider alirim ama bu calismalari görünce haysranlikla bakiyorum helal olsun tekrardan

6. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Ercan kardeş. Ben de sizin gibi gidip alıyordum ama kendi sahtelerimi yapıp sonuç almaya başlayalı artık sahtelere ayırdığım bütçeden tasarruf etmeye başladım. Sağlıcakla kalın.

7. menupa_21

menupa_21 m.nuri parlak

Favori Kamış:
    stellpoweer
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 7 kilo
    gerçekten çok güzel elinize emeğinize sağlık hazırlardan hiç bir farkıyok üstelik daha güzel nede olsa el emeği göz nuru bol avlar dilerim.

8. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Nuri bey. Aslına bakarsanız, hazırlardan daha sağlam ve dayanıklı olduklarını söyleyebilirim. Boya soyulma derdi yok. İstediğim modeli istediğim aksiyona ve ölçülere göre imal ediyorum. En güzeli de sahtelere dünyanın parasını ayırmaktan kurtuldum. :) Size de bereketli avlar diliyorum. Sağlıcakla kalın.

9. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Her resime ayrı bir hayranlıkla baktım. gerçekten müthiş çalışmalar... ASlında bu konular sabit kasa sonra bu modellerle balık alırsanız eğer onların resimlerini de paylaşsanız çok hoş olur