mükemmel bir gün

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında uccrow tarafından paylaşıldı.

1. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm

Dün sabah baliga cikarken köpegim puck'i 14 saat evde yanliz birakmak istemedim ve onu da yanima aldim. Kayiga ilk kez binmesine ragmen müthis bir performans sergiledigini kabul etmem gerekiyor :)

Balik raporuma gelince 50 cmlik bu arkadas oltama takilan yegane balik oldu.
    Staffelsee kurallarina göre limit 60 cm oldugundan o da suya keyifle :) iade edildi. Bir tane de yemi takip eden ama atlamayan arkadasimiz biraz heyecan yaratti :)

Aksam üstü eve ellerimiz bos ama puckla beraber dogada yasadigimiz mükkemmel bir günün keyfi ile geri döndük :)

Herkese selamlar, sevgiler..

2. estergon_44

estergon_44 mahmıt

Favori Kamış:
    LINEAFFE 5-CURVE 4,20CM
    ortam muazzam görünüyor.doğa harika.bence bunlar herşeye yeter,varsın balıklarda dinlensinler.tuttuğun balığı bırakarak zaten en büyük işi yapmışsın.tebrikler...

3. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Kıskandırıcı görüntüler. :) Tebrik ediyorum.

4. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Sevgili Uğur,

Sabah sen konuyu açar açmaz yazmaya başlamıştımki cümlelerimi toparlayamadan acilen dışarı çıkmam gerekti, yazamadım. İnan merak ediyordum bu aralar Uğur kardeşimiz ne yapıyor diye. Ben de senin raporun ilk resmine bayıldım, manzaraları değişebiliriz.:D Hakikaten senin oradaki doğa görüntülerin bizlerin gözlerini en hoş şekilde süslemektedir.

Puck içinde değişik bir tecrübe olmuş, sizin ordan hiç mi çirkin balık çıkmaz kardeşim :D

Selamlar..

5. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    güzel manzara paylaşım için teşekkürler bundan sonraki avlarınızın daha bereketli olması dileği ile:)

6. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Tebrikler Uğur ,güzel paylaşım.Avlak harika gözüküyor.Kareler için teşekkürler..

7. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Ben hic gitmedim ama güzel bir yer oldugunu sizin sitenizdeki resimlerden anladim,40 metrede derinligi varmis gölün,belki bir gün renke ve saibling avlamaya gelirim...

8. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Sevinerek beklerim :)