08,03,2007 tarihinde bir müren tuttum temizledim ve buzdolabına koydum çok güzel bir görünümü var bembeyaz bir eti var ama yenip yenmediğinden emin değilim bana cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler
müren selam, müren balığının derisini yüzdüyseniz şayet,ızgara veya tava sizin tercihinize kalmış,7-8cm lik parçalara ayırıp yemenizi tavsiye ederim..bence en lezzetli balıklardandır..yedikten sonra buraya beğenip beğenmediğinizi yazarsanız,diğer arkadaşlar da fikir edinebilir.. Saygılarımla
Aydın abi keşke haberim olsaydı dün gece tam 4 tane tuttuk orfoz niyetiyle attığımızda. 4 üde direk suya iade keşke sana yollasaymışım
müren balıgı cok lezzetlidir kılcıkları kemik gibi pişirmesine gelince bi tarifi var şaraba falan yatırıyolar 1 gun ertesi gun kızartıyosunuz cok guzel oluyo tarifini arastırıyorum bulursam yazarım
mığrı yenir mi ben zıpkınla çok avladım. Ancak hiçte lezzetli değil. sos yaptım denedim yine beğenmedim. belki ben yapamadım
Katılmıyorum.Tabi kızartmadıysanızgarası çok lezzetli bir balıktır.yağlı olduğu için kızartmasını tavsiye etmem. Tabi bazı acemi arkadaşlar,söz meclisten dışarı,mürenin lezzetli olmadığını söylüyor.anlayan anladı