Uzuun süredir raporunu okumadığımız türden bir atçek avı olmuş. Paşalar hakkaten müthişmiş, sonrasında avlağın başına gelenleri okuyunca içim acıdı. Görünüşe göre böyle iri paşaların sezon geldiği vakit yoğun olarak geldiği ve beslendiği, ürediği bir avlakmış. Bu tür yerlerin böyle ağla, bilinçsiz avlanmayla talan edilmesini kaldıramıyorum. Bu da insanlık suçudur, bu da soykırımdır! Çok keyifli av olmuş, kişi başı birer parça 5kg+ çekmişsiniz. Tabii ilk avınız olduğu için o heyecanla devam etmişsiniz. Bundan sonraki avlarınızda böyle bir trofeden sonra ya avı sonlandırır, ya da yakala-bırak yaparsınız eminim ki :thumb: Tebrikler.
Harika levrekler. tüm ekibe bravo.. Bu gibi verim aldığınız meraları sır gibi saklamanız , mümkünse gece avlanıp gün ışıdığında ortalarda görünmemeniz, mera soranlara yanlış adres tarif etmeniz naçizane tavsiyemdir. Bahtınız daim olsun.
Gerçekten muhteşem balıklar, tebrik ederim. O güzelim avlağı kullanılmaz hale getiren tekneciye bir çift lafım var ama burda uygun kaçmaz.
kullanmış olduğum sahte river fosforik yeşil ve turuncu bana göre muhteşem atışı ve yüzüşü var. ref. no bilmiyorum.ama nerde görsem tanırım.
Atıl bey öncelikle avınızdan dolayı tüm ekibi tebrik ederim... http://www.rastgeleav.com/default.asp?git=9&urun=10580#.Bu linkteki sahteden bahsediyorsunuz sanırım,renk kodunu yazabilirmisiniz ? Avlarınızda bol şanslar...Selamlar...
Öncelikle çok güzel levrekler, tebrik ederim. Bu av dün yazılmış ama bu sanki daha önce yapılmış bir avın paylaşımı gibi. (tam emin olamadım ) Raporun sonunda haber alan tekneciler ve ağ atıp kopartmalarından bahsetmişsiniz ve şu sıralar ispendek ile idare ediyoruz demişsiniz. Ben mi yanlış anladım, bu av hangi ayda yapıldı merak ettim ? Aynı sahte ve aynı kamışı bende kullanıyorum. (Sık av yapamıyorum maalesef)
Öncelikle tebrikler.Güzel balıklar yakalamışsınız. Ancak ne yapıp edip yakaladığınız balığı kimseye göstermemeyi başarmalısınız. Etrafımızı aç gözlü, tüm benliğini para hırsı bürümüş insanlar sardı. Bu her yerde böyle. Bu hırs onlara ağ attırır, dinamit attırır ve hatta suya elektrik dahi verdirir. Bu tarz varlıklardan her zaman uzak olmak lazım. daha söylenecek çok şey var ama burada bırakıyorum. İyi avlar diliyorum