herkese merhaba! foruma katılabilmek için biraz uğraştım ve moderator arkadaşın sayesinde başardım.aranıza katılmaktan çok mutluyum.çok hoş bir ortam yaratmışsınız
aramıza hoşgeldin daim olman dileğiyle yanlız imza ayrlarınızıda tam yaparsanız sizide yakından tanıma fırsatımız olur
Bizde seni aramizda görmekten mutluyuz Doktorum, Bir ara ögrendiginde imza ayarlarinida yaparsin kiminle sohbet ettigimizi daha iyi anlariz. Tekrardan hos geldin diyerek sizi balikavi ailesi ile basbasa birakiyorum. Ben deniz Ercan GÖCER huzurlarinizdan ayrilmadan evvel, hepinize bol avlar dilerim Izmir marsiiiiiii, izmir marsiiiii. Yönetmen uyuyormuuuu???
adım murat.siteye yeni yeni hakim olmaya çalışıyorum izmirde yaşıyorum hem balıkta acemi hemde bilgisayarda acemiyim.yaş yolun yarısına varmadı daha öğreneceğim çok şey var.
Aramıza hoşgeldin Murat Ya da nihayet gelebildin mi demeli bilmiyorum Uzun uğraşlar sonucu aramızda olmana sevindim... Tekrar hoşgeldin, daimi olman dileğiyle, sevgiler...
Dostlar arasına hoş geldin. İnanıyorumki birbirinden değerli ve tecrübeli arkadaşlarımız sana her zaman yardımcı olacaklardır.
hoşgeldin doktor ,açıkçası benimde senden farkım yok ama sitedeki dostlar hem sabırlı hem hoşgörülü ve yardımsever sağolsunlar.