Namık Abi Bizi Kuzuya Götür(dü)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ozan tarafından paylaşıldı.

1. ozan

ozan Ozan

babam sana öyle dedi de kendisi gaza gelmekten kurtulabiliyomu. (elbette hayır:D :D ). yani üzme kendini ve dua et Allahım şükür ki bu Ozanı üç kağıçı dolandırıcı yaratmamışsın diye yoksa yanmıştı bunca insan;) . balıkçı yaratmışta verdiğim gaz sonucu sadece balığa gidip gelmek kadar zarar ediyoz:D :D

2. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))
    GELME GAZA USTAM:D :D :D :D :D

:cool: :cool: :cool:

3. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))
    korkuyom günün birinde burnun uzayacak:D :D :D

:cool: :cool: :cool:

4. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida
    gel gel geçen sübyeleri ihalesiz almıştyım c tesi ihalesiz almak isteyen olursa arasın :) :)

5. Cengiz07

Cengiz07 Cengiz ERGÜDENGİL

Favori Kamış:
    El oltası, Kamış, Zıpkın
    En İyi Avı:
    800 gr. Eşkina
    Güzel bir av

Ozancım merhaba. Fotoğraflarını ve videonu seyrettim. Çok güzel anlar yaşanmış. Seni görünce Mesut aklıma geldi. Bana kendisine ulaşabileceğim bir numarasını veriri misin? Rastgele

6. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Ben geldim:DNedipdurunuz baken ben yoğuken boralarda.
    Kuzen meselesini bi çözeyim önce.Namık ve ozan kuzen beyler:mad: Ben hiç mesutla balığa gittimmi:mad: Çok olsa ortamlara aktık okadar:D
    Sübye meselesine gelince.Eğer varsa tutarız;)
    Eeee gaza gelincede kimse tutamaz:D:D:D

7. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Kuzen nerdesin.Mesajımı aldınmı:confused:

8. ozan

ozan Ozan

mesajını aldım. demek kuzen ozan ve namık ee napalım öyle olsun bakalım

9. simendifer

simendifer Sennur

Namık, yahu o 0,90 lık misina için Engin bize gülmemiş miydi bir zamanlar? Hani ondan sonra çamaşır ipi, kasap kancası ve bidon yolunu göstermişti?? Bu misina farklı bir misina mıydı da 0,90'lık kullandınız? Merak ettim...

Bu arada ava diyecek söz yok, her zamanki gibi muhteşem gerçekten. Daha da bereketli avlarınız olur inşallah arkadaşlar, hepinizi tebrik ederim. :)

Bir de, cahilliğimi mazur görün ama bir şey daha sormak istiyorum. Bu kuzucuğu suya geri bırakınca yaşar mı? Hani mesela palamutu alıyoruz fırt diye ölüveriyor ya iki saniyede, bu da öyle mi? Yoksa salınabilir mi? Ve tabi ilk başta sorduğum gibi, salınırsa yaşar mı? Daha önce düşünmemiştim ama bir gün yine kuzu tutma macerası yaşarsam ve tutarsam, geri salmak istiyorum. Yemek içinde deniz turnası tutacağım bir tane, tek avım o olacak. Çünkü İstanbul'da yok onlardan ama ben yemesini çok seviyorum. :eek: Bir tane sırf yemek için deniz turnası tutmak istiyorum, geri kalan ne varsa salacağım. :):)

10. ozan

ozan Ozan

0.90 lık takım benim takımdı. namık abi kalın misina kullanıp kuyudan kova çeker gibi çekmeyi seviyor:D :D . ben ince misinada teknik kullanmayı severim. misinanın kopma sebebi büyük ihtimalle bizim farketmediğimiz bir balon ısırığının misinayı zedelemiş olması yoksa okadar kolay kopmazdı. bu olay üzerine namık abinin takılmalarından sonra takımı 0.60 düşürdüm kuzuyu onunla çekeceğim

11. simendifer

simendifer Sennur

İlk sorunun cevabını Ozan vermiş zaten, sana sormadım varsay. :p Diğer soru için de senin aynı gün 2. kuzuyu tutmanı bekleyeceğiz anlaşılan. Neyse kısmet artık ne diyeyim. İnşallah rast gelir de biz de öğreniriz. :)

12. ozan

ozan Ozan

0.60 la 25 kilo kuzu nasıl çekilir videoya alıp sana özel galada gösterime sunacam abi. sen hiç tasalanma;)

13. KaraKurt

KaraKurt Fatih

Favori Kamış:
    Olta ve Sabırrrr
    En İyi Avı:
    Kötü av yok :)
    Çok süper bir av olmuş Canı gönülden tebrik ediyorum ustalarımı....

Muhteşem üçlü toplandı yani N@mık abi ; Şinasi abi ve Korsan Ozan abi :D