Narlı Balık avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında zafer_16 tarafından paylaşıldı.

1. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Gecen ay ben de mor deniz anasina saldiran bir karagoz surusune sahit olan birisiyle tanistim. Tesaduf bir adet kocaman deniz anasi da buldum, mor kisimlarini kesip pet sisenin icine attim dogru buzluga. Cozulunce ne hale gelecek ben de merak ediyorum.

2. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz
    Tebrikler zafer. güzel av yapmışsın. bizim buralarda en bereketli mekan NARLI. herzamn gidenlere az veya çok nasibini vermiştir.darısı basımıza insallah...

3. atcek

atcek ibrahim

narlı iyi fakat bir okadarda kötüdür

narlıda dipteki halat ve ağ parçaları size hayatı zindan etmeye yeterdir,ama açıklardada lüfer zamanı güzel lüferler yakalabilirsiniz.

4. güvenus

güvenus güven kaplan

Favori Makine:
    mıtchel armada pro 8000 -banax sx 4000
    En İyi Avı:
    levrek 4,450 gr
    tebrikler. Güzel av.

5. davids41

davids41 tamer

arkadaşlar tekne kiralamak mümkün müdur narlı da.yada kıyıdan av verir mi bu aralar.henüz karar vermedık net olarak ama izmit ten gelmeye değer mi.yerlısı arkadaşlar fikirlerıni paylaşırsa sevinirim

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Tekne kiralamak mümkündür, izmitten çok tanıdığım oraya geçmiş senelerde gitti hatırı sayılır karagözler almışlardı tekneden, ama doğruysa, kesin bilemiyorum, yerli halk kişi başına 5 TL ayak bastı parası alıyormuş dışarıdan gelenlerden, yani (haraç), kıyıdanda mendirek var oradan avlanılıyormuş...

7. davids41

davids41 tamer

ayak bastı parasımı :) makbuz veriyolarsa problem yok ta makbuz yoksa mafyacılığa girer ki o da suçtur.

8. odiii

odiii onur

Favori Kamış:
    DAIWA VERTICE VTY100-30A 300 cm
    Favori Makine:
    REMİXoN
    Zafer Abi tebrik ederim avların daim olsun.Bayram dönüşü narlı'yı yoklıcam bende bakalım becerebilirsem :D
    Saygılar

9. zafer_16

zafer_16 zafer

Favori Kamış:
    spezıpower tele 60 d.a.m
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    eşkina 1.200 kg
    arkadaşlar slm narlıda ayak bastı şubu sözler hikaye tam aksine millet balık tuttmaya deil kafa çekip yerli halkı rahatsız etmeye geliyor bn her gittiğimde alkol alıp destursuzca taskınlık eden gruplar gördüm narlının halkı efendidir neyse gelelim konuya orada sandal kiralamak mumkun bildiğim kadarı ile günlüğü 40 tl avın garantisi yok sabretmek gerekiyo ben cuma gece yine oradaydım gece boyu tık yoktu desem yeri sadece olcay arkadasım bir karagöz aldı sabah 05 de balık başladı ama bizde yemler bitmişti kepçeyle tek tuk çevremizden teke baktık bulduğumuz her tekeyle
    ıspari ve eskineler aldık sabah 06 da balık hala yapıyodu ama biz avımızı noktaladık tuttuklarımızı paylaşıyorum hepinize rast gele iyi avlar http://img242.imageshack.us/img242/4228/1001610.jpg
    http://img819.imageshack.us/img819/8480/1001609a.jpg
    http://img13.imageshack.us/img13/5666/1001614l.jpg

Son düzenleme: 14 Kasım 2010