Shot at 2007-08-07 sırtımdaki ve elimdeki yükün ağırlığını tahmin edebilirmisiniz bu yükle yaklaşık 2 kilometre yürüyerek avlanacağım yeregittim dikkat arkadaki bağlı olan 2 adet su bidonuda doludur.
arkamdan gelen arkadaş hakan 28 fotoğrafta görünmüyor arabadan eşyaları bana yükledi geri kalanını ben alırım dedi ben aşağıya indim arkamdan hakan28 kardeş geldi elinde iki adet kamış oltayla uyanık yukarı çıkarken aynı yükü ben kendisine yükledim.
arkadaşım bu iniş çıkışını fotoğraflayamadığımız için çekemedik ozaman siteye üyede değildik hakan28 de acemi balıkçıydı bundan sonra kameramızı makinalarımızı yanımızda götüreceğiz çekeceğiz selamlar
osman abi işi bileceksin işe gitmeyeceksin devlet memuru terimlerinde mesela ben daktilo kullanmayı bilmem hemde hiç bilmem
. arkadaşım, Sağlık olsun. iyi niyetle meraktan sormuştum.( kızacağını bilsem sormazdım pardon) başka zamana inşallah.
balığa giderken ohevesle bu yük adama koymuyorda dönüşte hele bide eli boş dönerken eziyet veriyor o ağırlık kendimden biliyorum çünkü
mustafa abi çantada iki adet tekir ayrıca tavuk kanay but soğuk su buz domates salatalık kısacası yeşillik mangal kömürü gibi malzemeler var dönerken zaten çoğunu orada bırakıyoruz ayrıca arkamdaki iki adet su bidonunun birinde balık tutacağız diye aldığımız yaklaşık 150 adet cimede var zaten hem balık tutuyoruz hem balıkları baraja salıyoruz büyüsünler diye