ne denediysem olmadı :)

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında yuvacıklı tarafından paylaşıldı.

1. yuvacıklı

yuvacıklı Hasan ÇAĞLAYAN

Favori Kamış:
    LINEAEFFE ALL AROUND CARBON KAMIŞ 150-300G 3.80
    Favori Makine:
    wiking 5000
    En İyi Avı:
    Daha en büyüğünü tutamadık.(En son 14 kilo aynalı)
    diğer cevapları okusaydın onun tırıvırı değilde hayalet misinadan bahsettiğimi anlayabilirdin.

yani suda görünmeyen misina demek istedim yanlış anlaşılmasın

2. w4r10ck

w4r10ck ömer

hocam bende 1 aydır gidiyorum tık yok adamlar ellerinde birası içiyor akşama kadar cekiyorlar ben tutamadım böyle giderse vaz gececem bu balık sevdasından :(((

3. yuvacıklı

yuvacıklı Hasan ÇAĞLAYAN

Favori Kamış:
    LINEAEFFE ALL AROUND CARBON KAMIŞ 150-300G 3.80
    Favori Makine:
    wiking 5000
    En İyi Avı:
    Daha en büyüğünü tutamadık.(En son 14 kilo aynalı)
    engin bey
    hala mesajınızı bekliyorum
    üstad sanırım bizi unuttun :)

4. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok
    Özelden size cep numaramı bıraktım Daha ayrıntısı ile anlatmak için Gelmediyse birdaha yollarım.

5. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    kardeşim madem inat ettin birde şöyle bir şey dene bahsettiğin o tahıl yemlerinden 10-15 kilo hamur yap göldeki belirli bir noktaya at 1-gün sonra aynı noktaya oltalarını at yani bolca yemle bir gün sonra zan,nedersem balıklar o noktada yoğunlaşır oltalara değişik yemler atarak dene solucan,hamur,tavuk eti balık eti canlı yem

6. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    ikinci bir şey daha var.sağlam dip oltalarına bolca farklı yemlerden tak oltanın üzerine ağırlık koy bir gün sonra kontrol et göreceksin mutlaka balık takılacatır ben bunu adana seyhen nehrinde yaptım sonuç aldım nehir evimize yakındı akşam oltaları atardım sabah gidip hazır oltalara takılmış balıkları alıp gelirdim.

7. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Bunun adı amatör balıkçılık mı oluyor?:confused:

8. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    hasan benden de bı tavsıye suya cok fazla yem atma yumruk buyuklugunde boılıler hazırla ve bellı bı alana balıgın en cok gorundugu yerlere at yalnız suna dıkka et bu ıslemı suyun kenarından yapma suya gorunme oltalarınıda suya yaklasmadan acıktan at aksam uzeı gunes batmadan once yanı kıs saatıyle 4 - 4:30 gıbı oltalarını at aksam 11-12 ye kadar vurus mutlaka alırsın gercı bu aylarda balık bıraz cekıngen davranabılır....yaptıgın herseyı bıde suya gorunmeden dene sen bı havuz da bır kactaane kopek balıgı gorsen o havuza gırermısın gırmessın ee o balıkda senı goruyo ve av yapıgın bolgede mecbur kalmadık ca hareket etme yere dusurecegın herhangı bırsey veya adım atışların o balıgın urkek davranmaına sebebıyet verecektır...fısıldayarak konusun ates yakmayın zıfırı karanlıgın altında battanıyelerın ıcınde ozlemle bekledıgın balıgın sana gelmesını bekle ben bırde avlagında yazın suyun cekılmesıyle ortaya cıkan herhangı bır besın kaynagı atıyorum dag cılegı kızlcık vb herhangı bırsey varsa onlarıda yemlerının karısımına eklemeyı ıhmal etme aslında herseyı belırtmıssın ama emın ol atladıgın bır nokta var yoksa balık gelmezmı ya yok ole bı kanun ben sımdıye kadar sazan avından 2 kez elım bos dondum bırıncısı gectıgımız ramazan ayında balıkavı.net aılesıyle yapılan av organızasyonu ıkıncısıyse kendı avlaımda sıradan bır av gununde onun harıcınde elım bos donmedım.....umarım özlemlerın son bulur :):):):) sana bol sanslar....unutma mutlaka bı ayrıntıyı gozden kacırıosun onu bul bır hata varsa sende balıkta degıl yok sa bır hata o zaman kısmetın yok....asla vazgecme

9. LapinCash

LapinCash

Siz dememişsinizki hayaler misina kullandım diye sadece hayalet kullandım demişsiz.Halk tabirindede hayalet tırıvırı demektir.Hem hayalet misina diye bir tabir de yoktur.

10. simendifer

simendifer Sennur

Emreciğim, hayalet kelimesi ile ilgili soru sorulmuş, cevabı da verilmiş zaten. Lütfen senin mesajından önce yazılmış olan tüm mesajları oku. ;) Hayalet misina diye bir tabir vardır. Bildiğin fluorocarbon (FC) misinalardır.

11. LapinCash

LapinCash

Sennur abla iyidir hoşdurda beyefendi direk hayalet diye yazmış bir insanın konuyu okurken aklıa direk o geldi ben de hayaleti tırıvırı sandım hemen mesaj yazmak istedim konunun ordan sonrasını bile okumadım.

12. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Emre yeğenim, iyidir, hoşdur da; konunun ondan sonrasını okumadan direkt hayalet yazınca da böyle oluyor.:) :D

13. yesilkartal_42

yesilkartal_42 abdullah

En İyi Avı:
    7kg lık bi kara sazan
    Bana özelden yazarsan sana çok ince bir ayrıntı vermek isterim .Burda yazsam internete giren herkes (Foruma üye olmayanlar )rahatça görebilir.Bunuda biz istemeyiz..evet abi nedir o ince ayrıntı bende fena merak ettim:)

14. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Engin kardeşimden biz de bekledik ama?:rolleyes:

15. murad

murad Murat

Biz de bekliyoruz. Bir de hemşeriyiz dedik. Ama takıldı herhalde, devamlı aynı mesajı gönderiyor.

16. LapinCash

LapinCash

Nuri abi hayalet gibi nerden geldin sen ya :D:D:D Artık okuruz o zaman.:)

Son düzenleme: 9 Aralık 2009
  17. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Nuri abine tırıvırı mı dedin sen şimdi :D :D :D Vah vah vah, yazık. Çok yazık. Bi de Nıri demişsin.. Gençsin de sen :D :D :D :D :D

18. LapinCash

LapinCash

Eslafurullah tırıvırı denizde olur Nuri abi gölde olur :D:D

19. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok
    Sistem

Arkadaşlar böyle umutsuz durumlarda yapılacak en son şey balık tutmak için kullandıgınız köpük şamandıralardan TURUNCU veya KIRMIZI rekte olanını ayırıyoruz.Takacagımız ignenin 5 misli kalınlıgında ve 3 cm uzunlugunda KESİYORUZ.Mümkün oldugunca yuvarlak olmasına gayret ediyoruz.İgnenin ucu açık kalacak halde takıyoruz Asla deforme olmayan bir yemdir ,ve büyük sazanlarının hayır demedigi bir sistemdir.

NOT=Takacagınız strafor parçası igneyi yukarı kaldıracak kadar büyük olmamalı
    yem dipte olmalı.

20. yesilkartal_42

yesilkartal_42 abdullah

En İyi Avı:
    7kg lık bi kara sazan
    15 yıldır balık tutuyoırum ama böle bi teknik ne duydum nede gördüm.deneyelim bakalım.