sabah 06 - 08 arası avcılar mevkii... Kancurlardan kalan yemlerle yakalanan ancak bu kadar. Eh bu sıcakta elimizden gelen bu kadar. Rastgelsin...
Hiç yok'tan iyidir. Şükür yine tavalığı çıkarmışsın. Dün akşam çıktım ben de Tekirdağ tarafında, kıyıdan 55 metreye kadar aradım kılçık yok.
Yakışır ağabeyime Tavada balık, Yanında roka ve salata eehh artık gerisi belli....Tekirsiz olmaz Ellerin dert görmesin. Devamını bekeriz. Afiyetler olsun
REİS amca çapari sabah saat yedibuçuk gibi bitiyor. kıyılarda kıraça açıkta kıvam istvrit oluyor. O saatten sonra dediğn gibi kılçık yok
atesh Ateş Biliyorsun, bir sabah bir akşam çıkılıyor. Sabah 05'de denizde olanlarda da bir şey yoktu, akşam balığında da . Bu işte Bir şey var ama hayırdır inşallah.
bence bu işte kesinlikle bir şey var. son iki istavrit avına, 17:00 ve 17:45 saatlerinde başladık. belirlediğimiz kerterize varınca çaparileri atar atmaz dipte kocagöz istavrit saldırısıyla karşılaştık. av hikayelerinde de anlattığım gibi birinde 105, diğerinde 206 parça aldık. üstelik çok geceye kalmadan. lüfer meselesi malum.. mahir abi.... ekipte bir aksilik olmazsa ve gelebilirsen c.tesi için bi program yapmayı düşünüyoruz. kesinleşirse özel msj atar haber veririm. var bu işte bi iş... burayla ora arası 18 km.