Neden, niçin balık avlıyorum ve Balıkçı guruplarında paylaşıyorum. 6 Mayıs 2014

Konu, 'Makaleler' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Emrecan buna kan çekti derler ben de benim ailem de benim annem babam da, anneannem de , dedem de, onların amcaları ve babaları da çok eski 1800 lerin Karagümrük lüleri, inşallah sen zaman gelir çok iyi bir olta balıkçısı olursun bundan sonra her konu da sana yardımcı olmaya çalışacağım, annen baban da eski Karagümrk'lüyseler benim babam tabi rahmetl, Karagümrükte tütüncü yani tekel bayii Kahraman ve dayım Sadri, Vefa stadının karşı tarafında dıspanserin karşısındaki esnaflarından. Selamlar, sevgiler hoşça kal.:)

2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bunun tek sebebi vardır.Amatörler üzerinden para kazanmak.

Bu alenen bilinmektedir,hem Sivrice halkı tarafından ve hemde çok büyük bir balıkcı kitlesi tarafından.

3. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    İnşallah Bizim emekliliğimiz de sizin ki kadar güzel olur Orhan Amcacım :) Sağlıcakla kalın, saygı ve sevgilerimle :)

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Vedat abi, orhan abinin kalan ömründe kazanabileceği tüm para, biz amatör dostlarına harcadığı paranın onda biri etmez. Biz biliyoruz Orhan abimizi, ötesine gerek yok.

Ve ona vefa borcumuzu, maaş hesabı olarak onun banka hesabını yazsak, aldığımız maaşı ona yatırsak gene ödeyemeyiz.

Para hiç bir şeydir, Orhan abi gibi birini tanımak bambaşka bir şeydir, değer takdir edilemez.

Senin kaybettiğin nokta da budur, çok ustasın, çok girişkensin, ama parayı herşeyin önüne koyuyorsun ki, Orhan abiyi bile şurada para ile mihenk taşına sürmeye çalışıyorsun.

Senin yerin, apayrı, bambaşka ve gerçekten çok büyük kalbimizde. Orhan abinin yeride aynı şekilde. Böyle gereksiz çıkıntılıklar yaparak, gönlümüzdeki yerini çamura batırma sevgili abim. Seni de çok seviyoruz ve böyle mevzularda görmek değil, rekorlar peşinde izlemek istiyoruz.

5. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol sevgili Serdar'da oda ona göre davransın.Buralara geldiğm ilk günden beri kıskançlıkla benimle uğraşmakta.Tabii o kurnaz ben ise dobra bir insanım.

Maalesef sen ve bazı birkaç kişi b u durumu halen anlamadınızki.

Aksi olaydı,sahiden sevecen,samimi olarak bana davransaydı onun suratınada,bu platformlardada kerelerce dediğm onu alır ağır vücuduna bakmaksızın sırtımdan taşırdım.

En sevdiğim değerlerim üzerine yemin ediyorumki taşırdım.

Halen neden beni anlamıyorsunuzki.

Sevgiler

6. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Emin ol seni çok iyi anlıyoruz ve seni senden daha çok seviyoruz.

Ama Orhan abinin yeri ayrı, senin yerin ayrı. Ve özellikle senin böyle gelip gidip Orhan abiye çatman bizi üzüyor.

Oltan var, en kral kamışlar, en baba makineler... Takımın taklavatın en iyisini de bilirsin. Teknende, yoldaşın olacak eşin dostun da var. Eee, daha neyin kavgası bu? Sen git balıklarını kovala, biz seni öyle sevdik, öyle seviyoruz. Bak, şu forumlarda en çok laf soktuğun adam benimdir, ama seni en çok sevende belki benimdir.

Seni biz buralarda birileriyle uğraşırken değil, balıklarla boğuşurken görmek istiyoruz üstadım. Çok şey mi istiyoruz?

7. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

:) Çok teşekkürler sevgili İsa kardeşim, işte benim balıkçılıkla ilgim, emekli olduktan sonra devamlı olarak balık tutan ancak benim gibi olur, daha çok öğrenmeliyim, 3 gün evvel bir torik kaçırdım hata bendeydi.:) ama bundan sonra daha iyi bir balıkçı olmaya çalışacağım.

Ama huzur deyince gerçekten çok huzurluyum, artık ben 18. senemi burada devrediyorum, emekliliğim eşim ile beraber Sivrice de çok güzel geçiyor, Allahten sadece tek bir isteğim var oda sağlık.:)

Huzur ve sağlık olmasa hayatın tadı da olmaz ben her zaman Allahıma şükrederim, dediğin gibi hepimize ben de Allahtan sağlık ve huzur dilerim. sevgiler hoşçakal.:)

8. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Cem kardeşim yaşın daha 40 , ama eğeremekliliğinde böyle bir hayatı yaşamak istiyorsan, bütün dostlarıma dediğimi sana da söyleyeceğim, şimdiden bir dönüm bir yer al zeytin bahçesi olsun buralarda biraz üst taraflarda arsalar var istersen sana yardımcı olurum ve sen de bana komşu olursun, ben de sana bol balıklı avlar dilerim, sevgiler.:)

9. Emrecan Kaya

Emrecan Kaya Emrecan Kaya

Favori Kamış:
    Okuma Dead Ringer-258 12/45 - Okuma Salina Seaspin 240 10/40
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro sPa-25 - Okuma Ceymar 25
    İyi dilekleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim üstadım, fani dünya bu; Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin. Ben de stadın hemen altındayım, dediğiniz kişilere iletmemi istediğiniz bir şey var ise ben her zaman buradayım :)

10. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Anlamıyorsun sevgili Serdar ben asla bugüne kadar bir kişiye durup dururken çatmadım.

Nuriyi pek severim paylaşımlarıma devam etmemi istemiştir ama burnumdanda getirmişlerdir.

Orhan bugüne kadar aleni olarak bana menfi birşey yazmamıştır.Mütecaviz olarak görülen hep ben olmuşumdur.Ama inanılmaz kurnazdır zaten biraz insandan anlayan onun resmine bakar ve bu yönünü anlayabilir.Pek güzel Joker kullanır ve ne yazıkki onları kullanır ve üstüme salar.

Sevgiler

11. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Önder kardeşim çok teşekkürler, sizlere de biraz olsun örnek olduğum için çok memnunum, sana da güzel avlar dilerim, sevgiler hoşça kal.:)

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Emrecan ben de sana bu güzel iyi niyetlerinden dolayı çok teşekkür ederim, artık havalar iyileşmeye ve mercanlar gözükmeye başladı, hafta sonları genellikle doluyum, ama hafta içersinde sen ve 3 arkadaşını teknem ile balık avına kabul edebilirim, öğleden saat 19.00 kadar mercan avlarız , bunun için sizlerden ve diğer öğrenci genç kardeşlerimden her hangi bir talebim olmayacaktır, benimle irtibata geçersen hafta içi her havanın ve denizin balık avına uygun olduğu hangi bir günü tesbit ederiz ve sizleri beklerim.
    Selamlar, sevgiler hoşçakal.:)

13. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevindirici ufaktan yola giriyorsun,kolay gelsin hep böyle ol canımı ye.

14. Emrecan Kaya

Emrecan Kaya Emrecan Kaya

Favori Kamış:
    Okuma Dead Ringer-258 12/45 - Okuma Salina Seaspin 240 10/40
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro sPa-25 - Okuma Ceymar 25
    Allah'ın izniyle önümüzdeki LYS sınavını bir atlatayım, balığa gitmek için bol bol vaktim olacak.Bu ince düşünce ve davetiniz için çok çok teşekkür ederim. Sizinle irtibata geçeceğimden emin olabilirsiniz. Sevginin ve saygının en büyüğü benden :)

15. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Emrecan inşallah sınavlardan sonra 4 arkadaş birlikte sizleri bekliyorm, tekne için her hangi bir ücret ödemeyeceksiniz, sizler öğrenciler için sizlere bu güzel uğraşın nasıl yapılacağını ve ufak püf noktalarını gösterip balıkçılığa olan ilgilerinizi arttırmak olacaktır, sevgiler hoşçakalın.:)