abilerim kardeşlerim sezonu dört gözle bekliyorduk geldi geçiyor ama bizim sazancılar hala ortalarda yok ne oldu yoksa sazan kampına mı girdiniz çıkmak bilmiyorsunuz anlatımlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyoruz dört gözle malum bizim gibi çaylaklara sazan rabet göstermiyor sadece sezon başlangıcı hatrına bi tane kıloluk aldım hepsi o dahada ugramadı benden yana bari sizlerin avlarıyla teselli bulayım rastgele
slm arkadaşım bilinçsizce ve yasal olmayan şekilde avlanan insanlar olduğu sürece biz daha çok sazan göremeyiz. ben iki senedir sazan görmüyorum yok abi kuruttular her yeri
derya kuzularını bi görelim , aynalı sazanın ne olduğunu unuttuk valla , teşekkür ederim rastgele avın ve bahtın açık olsun
Abi antalyadan nerden tuttun bu balıkları, bunlar bizim aynalılar, abi denizde olmaz bunlar gölet veya baraj balıkları, hemen at mangala abi bekletme orda.
Evet bunlar sizin aynalılar bunlar porsuk malı.şaka biyana bunlar manavgat oymapınar barajının aynalıları,umarım sende yakalarsın porsuktan. Mısırla aldım bunları.
aynalı kadar güzel bi balık varmı arkadaşlar.bide resmi çekene bençe bi ödül şart çok hoş çıkmış tebrikler
balık çok ama lafa giricek kuzu yok 2.5kg aynalı ama lafa giricek güzel bi balık olmadığı için koymamıştım madem laf açıldı bende ekliyim dedim.1.5 - 2kg lık balık çok çıkıo ama ufak oldukları için hiç foto çekme gereği duymadım.
Hadi coşkun kardeş sende lafa değer aynalıların resmini koyda,sazan resmi görmek isteyen arkadaşlarımız görsün. En güzel avlar senin olsun.
İnşallah yalçin abi.Benim enişte bi 5.5 bide 7kg lık 2 balık almış.Adresi aldık bugün bi uğricaz bakalım kısmet...
1-Eniştenin sirkülerden haberi varmı, yoksa şayet umarım uyarmışsındır 2-Sigara kulakta hiç hoş durmamış sevgili Coşkun Yaşın daha genç kıymetini bil Sabah sabah hiç çekilmiyorum dimi
hah ne güzel işte şöle ne kadar güzel aynalılar bunlar böyle gözüm gönlüm açıldı beyavvv bütün ardaşların bekledikleride buydu sanırım inşallah bizede kısmet olurda şu avatarımdakı gibi yakışıklı bi aynalıyı kendi kolarımız arasına alıp sevinç yaşamak ve birlikte burada paylaşmak amiiiiinnnnn ( avatarımdakı balık 31 kılo bu arada yeni dünya rekoru 40.200 kg ) ya nasip bu sezon boş geçmez inşallah
Sazana gidemedik daha fırsat gözlüyoruz. Bende şimdilik sitedeki resimlerle avunuyorum. inşallah gideriz ve sizlere sunacak birşeyler çıkar.
can abiiiiiii eniştemin sirkülerden haberi var söylemesi ayıp birazda pintidir sirküler dışı avlanıp jandarmaya yakalanmayı ve o kadar ceza ödemeyi göze almaz balıkları 3gün önce yakalamış. Kulaktaki sigaraya gelince bende sigara bitmişti ordan bi abi verdi kalmış öyle unutmuşum kulağımda kusura bakma.Bidahakine sana özel süslenipte çıkıcam fotoya takım elbise vs
yalçın abi dediğin gibi oltaları suya attıktan sonra ilk yapılıcak olan başkasıda bırakmış olsa yemekten önce güzel bir mıntıka temizliği birde kaçak ağ atanlara güzel bi sopa atmak... hakzızmıyım