Cümleten iyi akşamlar diliyorum.Bu gece 3 arkadaş atlayıp arabaya bornovadan balığa gitmeyi düşünüyoruz,kıyıdan avlanıcaz.Sürekli olarak balıkova tarafına giderdik fakat bu gece bi değişiklik yapalım dedik.Fazla bi bilgimiz yok başka yerler hakkında,malumunuz haftasonu herkes biryerlere gitmiştir yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim.aklımızdan geçen seferihisar sığacık tarafları fakat orları hiç bilmiyoruz.birde özdereye giderken askeri kampa gelmeden bi dere akıyor denize bugün dikkatimi çekti orda avlanan varmı daha önce?ilginiz için şimdiden çok ama çok teşekkürler...
Özderedeki kampta levrek ve çupra tutulduğunu biliyorum.Ancak sadece akşamüstü hava kararırken yapıyordu sabah ne olur bilmem. İlle farklı bir yer deniyelim diyorsanız bence uygun bir yer. Şimdiden şansınız bol olsun
Ben o bölgede çeşitli yerlerde birkaçkez av yaptım ancak yöre konusunda net bilgilerim olmadığından Şurası demem zor Ancak genel olarak levreğin avlak profili üç aşşa beş yukarı belli. Dalgalı deniz,Kepez(kum-kaya) yerleşm yerlerinden biraz uzak avlaklar verimlidir. Gittiğim her yerde aradığım özellikler bunlardır.Ancak kampa yakın olan azmağı tavsiye ederim
Askeri kampta bende avlandım.Verim alabilirsin ancak cok esiyor olabilir(bugun). Sıgacıkta buyuk iskeleden rapalayla levrek almıstım.Ama ben olsam ekmeksiz plajının daha ilerisinde bir burun var oraya giderdim.Sıgacıkta soldaki yokusdan akkum a dogru devam et.Akkum u assagıda goreceksin hic girme ekmeksiz plajına dogru devajm et.Orman ici piknik yerinden gectikten bir iki km sonra ekmeksiz sapagını gorevceksin,orayada girme dosdogru devam et.Sitenin icinden gececeksin sonra plaj var oradada arabayı cek kenara.Ben burundan avlanmanızı tavsiye ederim.O bolgede dalmıstım baya bi sargoz vardı. Rastgelsin..
peki erdal abicim yapay yemmi kullanıyım yoksa boru kurduyla at çekmi yapayım.sadece bi tane levrek avlamışlığım var o da şans eseri tecrübelerinden yararlanmak isterim