Nice Mutlu Mutlu Senelere, ROY ( DÜNYA ) Kardeşim !!!!!!!!!!!!!!! s

Konu, 'Makaleler' kısmında isottevfik tarafından paylaşıldı.

1. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllara :)

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    sagol Murat abi :)

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Geçmiş olsada iyiki doğdun Roy kardeşim, sevdiklerine birlikte nice mutlu yıllar dilerim:)

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tesekkür ederim Isa abim :)

5. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Göğsümü kabartan görüntülerdi onlar.Hani o Fransız ustaların yanında,onlardan hiçte aşağı kalmayan görüntünle takımınla avınla.

Ben seni daha çok ve en fazla bu görüntülerinle sevdimdi.

Geçmiş olsada, ben hayli geç kalsamda yeni yaşını kutluyorum.

Nicelerine, her türlü mutluluğu içinde barındırarak ermeni diliyorum.

Sevgimle kal

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    tesekkür ederim Vedat amca :)

O gruba kabul edildim. Team pêche au coup FPS. mart ayi itibari ile feeder sistemi ile av sezonunu birlikte açiyoruz. her ay bir veya iki haftasonu yine toplu avimiz olacak. Insallah o avlarin raporlarini da buradan paylasacagim.

o toplantilarin birinde bir muhabbet esnasinda ustalardan biri hava sartlari nedeni ile avci baliklarin göllerde derine çekildigini, kiyidan sahte ile av yapabilme imkani olmadigindan bahsediyordu. tam o esnada bogaz usülü rapala kullanimini gösterdim o gruba. sasirip kaldilar nasil böyle bir kullanim olabilir diye. kullanilan takimlardan bahsettim. mono-örgü rakor semsipasa dügümünü Türkiye'nin en önde balikcilarindan Vedat Abayoglu'nun ismini de vererek kendilerine gösterdim. Türkiye balikciligini da girebildigim ortamlarda elimden geldigince temsil etmeye gayret ediyorum.

7. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk

Arslanım benim.

Bu terimi adımı verdiğin için inanki söylemedim.

Ben kerelerce şunu anlattım bazı meraklı avcılara.Şayet kıyı şeridi derince başlarsa ilerileride 2,3 metre derinliğe ulaşırsa,usulünce hazırlanmış,hafif bir surf kamış marifetiyle aynen İstanbul Boğazı rapala avcılığında kullanılan yöntemin tıpatıp aynısıyla,ancak bu kere daha hafif bir kurşun ve tatlısuda daha randımanlı kandırıcı kullanılarak,tatlulardada ve derinliği müsait tüm kıyı şeritlerindede başarılı avlar yapmak mümkündür.

Bu durumun alternatifi ise atarı nispeten yüksek güzel bir kamışla incecik b ir ip misinayla ve ağırlığı uygun yatay jig sahteleriyle yapılacak avdır.

Keza bazı markaların,örneğin İmanın heavy surfer sahte balığı ve Marianın Dublexsahtesi ile arzu edilen uzaklığa ve derinliğe erişebişlmek mümkündür.

Ancak yatay jiglerde düz çekim yapılıp aksiyon sağlanabilirken bu tür maket balıklarda düz çekime itibar edilmemeli,genelde bildiğimiz jerking ve twitching hamleleriye sahteye aksiyon verdirilmelidir.

Sevgimle kal

8. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Roy sevdiklerinle nice mutlu yıllara:) Doğum günün kutlu olsun..

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sagol Deniz :)

10. vayacon

vayacon Gürel

Güzel bir yıl geçirmen dileklerimle...Mutlu yıllar ROY...

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sagol arkadasim :)

12. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Roy abi bugun doganlara baktim da, "Ray" abinmi olur? onunda bugun dogum gunu :D

13. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Danimaaayruum Fatih :)
    (hadi çöz bu da devrik kelime) :D

14. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    :laughing: mrsparkle mrsparkle

15. 4443

4443

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, nice güzel yaşlara abi sevgiler ...

16. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sagol Hüseyin :)