Teşekkür ederim Orhan kardeşim. Aynı duygu ve dileklerle bende sizlere, ailece mutlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim.
Hoşgörüsü, mütevaziliği ve yardım severliği ile tanınan büyüğümüz Tevfik ağabeyimizin doğum günü kutlu olsun. Nice yeni yaşlarınızı sağlık ve afiyetle karşılamanızı dilerim.
Teşekkürler ederim Mehmet kardeşim. Bursa'dan Trabzon'a kucak dolusu selamlar. Herşey gönlünce olsun. Sevgilerimle.
Güzel ve hoş sunumunuza, inceliğinize sonsuz teşekkürler ederim Murat bey. Tüm güzellikleri ben, sizler için canı gönülden istiyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum. Nice yıllara hep birlikte olsun.
Biraz geç oldu ama konulara esprili yaklaşımlarını çok sevdiğim Tevfik Abi'nin doğum gününe bir kutlamada benden... Nice yıllara Tevfik Abi...
''................Hergün Bayram'' misali, sağ ve sağlıklı olduğumuz her gün, bizim için doğum günü, Murat kardeşim. Bu nedenle geç kalmış sayılmazsın.:thumb: :thumb: Nice nice yıllara hep birlikte, sevdiklerimizle olsun der, gözlerinden öperim. Sevgilerimle.
Sevgili Tevfik ağabeyim. Aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu güzel bir ömür geçirmeniz dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun.
Güzel ve candan dilekleriniz için teşekkürler ederim Aytaç bey. Bende aynı duygu ve dileklerimi iletir, sağlıklı, huzurlu bir yaşam dilerim; size ve ailenize.
Samimi görüş ve duygularınız için, samimi teşekkürlerimi iletir, neden olmasın derim; güzel bir çiğ köfte ve buz gibi ayran eşliğinde. Bir kaç kez telefon görüşmemizle olsada, sizleri tanımaktan bende son derece mutluyum. İyi dileklerimle selam ve saygılar sunarım.
Sevgili Tevfik Bey, Dogum gununuzu en icten dileklerimle kutluyorum.Sevdiklerinizle bir omur boyu mutlu bahtiyar olmanizi diliyorum. Her zaman gonlunuzdekine rast gelsin...
Hüseyin Alp ARSLAN kardeşim; Besni'min, GaziAntep'imin ve Bursa'mın güzelliklerinden bir demet yapıyor ve kucak dolusu sevgilerimle size yolluyorum. Tüm güzellikler siz ve sevdiklerinizle olsun.