tebrikler güzel balıklar bunlar misss misss kullandığınız takımı biraz tarif edebilirmisiniz?ayrıca bu takımı çinekop lüfer içinde kullanabilirmiyiz?
Kullandığım takım bir adet zargana topu,Yada safralı şamandıra 4 adetsedef rengi raglou bu bir adet raglou da olabilir.3 adette tüy veya simli köstek olur.bedene bir adet slikon raglou takıyoruz arkasınada üç adet köstek yapıyoruz.Bu bedeni zarga topuna takıp savuruyoruz. Sorunuza gelince çinekoplar slikonların kuyruğunu koparıyor,lüfere hiç gelmez. Şu an Sansun da hergün 50 nin üzerinde çinekop yakalıyorum.İnanın yorgunluktan rapor yazamıyorum.Sabah 05 te çıkıyor akaşam beş gibi geliyorum.Uzun kalmamın nedeni balığn ne zaman yalı (kıyı)yapacağı belli olmuyor.Ara ara yokluyorum,geldiğinde ne kaparsak.Tkım olarak Abanın 605 seri nolu kaşığının 2ve 3 numarasını kullanıyorum.Kaşığın arkasına çeşitli renkte boncuk simlerden(bunu kendim bağlıyorum sarı,beyaz ,mavi ,yeşil vb renklerden çapari iğnesi gibi bağlıyorum.Her rengi her iğneye katıyorum) oluşan 5 köstek bağlıyorum.Bu takıma lüfer de vuruyor,özellikle kaşığa bana daha denk gelmedi . yanımda alanlar oldu.