Nihayet Dülger göründü,dünki avımız

Vedat Abayoğlu

Well-Known Member
Yaş
78
Şehir
Canakkale
Favori Kamış
Shimano Game ARC
Favori Makina
Okuma V system
En iyi avı
Sarıkuyruk
İsim
Vedat Abayoglu
Değerli üyeler

Saroz avlarımın öncesinde hemen hergün adeta oraların antrenmanını yapar gibi denize açılmakta vede avlanmaktayım.

Gelen ziyaretci kardeşlerimin isteği neyse ona göre davranmakta,onları kovaları dolu göndermek içinse elimden geleni yapmanın gayreti içindeyim.

Dün Müsellim kayalarınıda bir kilometre kadar geçip YUnan Karasularınıda denedim.

TFT reisi Ceyhun kardeşim pek merak etmekteydi onun dediğinide yaptım oralardada olta dolaştırdık.

Belliki hep peşinde olduğumuz iri uskumrular oralara sığınmış trolcü baskısından bunalmış,nerdeyse Sivrice sularından elini,ayağını çekmiş Dülgerlerde onlara eşlik etmiş,birkaçını kandırabildik.

Sonradan tekrar oralara yakın yerlerde hayli tombul Patlakgöz mercanlarıda toparladık,birden patlayan deli rüzgarda ise güç ile limanımıza döndük.

İlişikte bazı kareleri sunuyorum

Sevgi ve saygımla kalınız













Bu mercan daha evvel yakalanmış ağzının kenarında ucu kırık iğne dolanıyormuş.





 
ilk tebrik benden olsun hocam bu arada okuma ve dülger show olmuş resmen oltadaki balıklar ise her iğnede bir çeşit olmuş ağzında iğne olan mercanda balıkların gerçekten hafızası olmadığının kanıtı ve meranın da yatak yaptıgının kanıtı olmuş :)
 
Tebrikler çok güzel bir av olmuş, seni ve kardeşleri tebrik ederim, dülgerin başlaması beni de çok sevindirdi, sevgiler.:)
 
Dülger çok ilginç ve güzel bir balık.
Güzel avlarınız olsun, tebrikler.
 
Etini lezzetini bilmem ama görüntüsüne hayran olduğum bir balıktır Dülger , bu güzel kareleri bizlerle paylaşan Vedat ABAYOĞLU' na teşekkürler.
 
vedat abi tebrik ederim. çok keyifli bir av olduğu belli. bir de ricam var. dülger avının usulünü, dikkat edilmesi gerekenleri yazarsan çok sevinirim. geçen yıl bir dülger yakalamıştım ama oltaya takılmış izmarite saldırdığını ve biraz şans eseri yakalandığını tahmin ediyorum. usulünce yakalamak daha zevkli olacaktır benim için..
 
tebrikler vedat amca guzel av olmus uzun bir adaran sonra uskumru gordum sayende
 
Vedat amcam elinen sağlık süper av olmuş.
 
Tebrikler. Dülger ayri bir güzellik. Ceyhundan trofe orkinos bekliyoruz
 
Çok güzel avlar yapıyorsunuz. Tekne avı gibisi yok vallahi.

Bu dülger de ne garip bir balık. Lezzetli mi? Nasıl pişiriyorsunuz?
 
Tüm ekibi yürekten kutlarım, çok bereketli bir av olmuş maşallah :thumb:

Umarım bir gün böyle avlar bize de nasip olur inşallah, Ceyhun kardeşime de selamlarımı iletin :)
 
Dülger favorimdir. Çok asil bir balık. Nadir de olsa güzel yüzünü göstermesi sevindirici. Tebrikler.
 
Vedat bey tebrik ederim. Bu tebriğim özellikle balık sevdalılarına teknenizle verdiğiniz destek içindir. Bu desteği heryerde bulmak kolay değildir. Bulunması bir nimettir.
Güzel avlar dilerim.
 
Dülgerin güzelliği ve avı yapan ekibin neşesi de Vedat babamızın huzuru kadar keyif verdi. :) Daha nicesine inşallah...
 
Dülgerin güzelliği ve avı yapan ekibin neşesi de Vedat babamızın huzuru kadar keyif verdi. :) Daha nicesine inşallah...

Teşekkürler sevgili İbo,Bana dülger baba diyecekleri oranda geçmiş senelerde hayli tuttuğum bu balık,nerdeyse 2 senedir oltada kendini göstermiyordu.Gelmesiözellikle beni çok sevindirdi.

Sevgiler.
 
Vedat bey tebrik ederim. Bu tebriğim özellikle balık sevdalılarına teknenizle verdiğiniz destek içindir. Bu desteği heryerde bulmak kolay değildir. Bulunması bir nimettir.
Güzel avlar dilerim.

Vedat abi tebrik ederim,
dur durak bilmeden ava gidiyorsunuz, ve ayrıca emek verip sitede paylaşma özverisinde bulunuyorsunuz, elinize emeğinize sağlık, yukarıda arkadaşımın belirttiği gibi; sizin gibi bir üstad ile balık avına çıkmak ve bolca balık yakalama zevkini tatmak gerçekten de bulunmaz bir nimet. İmrenmemek elde değil.
sağlık ve sıhhat dilerim, Rastgele.
 
Back
Yukarı