Merhaba arkadaşlar. Ben Kdz.Ereğli'den T.Semih Tülek. Uzun uğraşlar sonucu site üyeliğimi nihayet aktifleştirebildim. Vatana millete hayırlı olsun. Neyse bunlar bir yana ben 1964 Ankara doğumluyum ve 42 yıldır da Kdz.Ereğli'de yim. Yani burada büyüdüm. Mesleğim kalite kontrol operatörlüğü, Erdemir'de çalışıyorum, 6.50mt. kamaralı bir teknem var, olta balıkçılığı konusunda oldukça tecrübeliyimdir (tabi Karadeniz için). Bilgi ve tecrübelerimi paylaşmaktan memnuniyet duyarım. Evli ve Allah bağışlarsa 13 ve 4 yaşında 2 kız evlat sahibiyim . Ailecek balık ve balıkçılığı çok severiz. Hatta 2 numara tam bir balık manyağı. Manyağı kelimesi abes gelmesin daha geçen gün balık ayıklarken yine kaşla göz arası aşırmış çiğ çiğ yerken yakaladım. Neden diye sorduğumda da ben o kadar bekleyemem böyle de güzel diye bir cevap aldım. Buyurun siz karar verin. Neyse tanışma faslı için bu kadar yeter sanırım şimdiden hepinize RASTGELE Oltalarınız keskin balığınız bol deniziniz sakin olsun. Çilek Kent'ten herkese sevgiler saygılar...