Nihayet ilk Çupralarım, mutad avlarımıza devam

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bana dede amca abi falan demekteler,hoş karşılarım ama ihtiyar deyipte Ersal gibi kanaatteysende kim ihtiyarmış gösteriveririrmde varmı yüreğin.

Hadi randevu istiyorum.Yada sen gel Assosyal otelde seni güzel bir ağırlayayım,konuşalım,balığada çıkarız.

Hadi afaki davranma gel

Bekliyorum

2. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Cesaretin varsa beni çağır bak nasıl geliyorum.15 gün sonra izinliyim.Mersinden gelirim bak Vedat hocam.

3. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Gelirim ve bi dünya balık yakalarım.

4. tekesss

tekesss mehmet uzer

Favori Kamış:
    ryobi fuji
    En İyi Avı:
    levrek/2,250 kg
    Vedat bey su anda sehir disindayim, gelirim tabi neden gelmiyeyim, sizinle balik tutmakta isterim, 2 hafta sonra altinolukta olurum ben musait olursaniz bir cay iceriz o zaman...

5. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Mehmet

Güzelce sohbet etmeninde keyfine varırız hem.

Bakmayın siz benim arada agresif tavırlar sergilediğime.Yüreğim yumuşacıktır benim.
    Belki ani kızar ama sonrasında hemen pişman olur ve üzülürüm.

Doğa ve balık avı sevgisine,az yada çok bir şekilde bulaşmış,sosyal durumu ne olursa olsun,meraklılar nezdimde en muteber kişilerdir.

Gerisini sonra konuşuruz,bekliyorum.

Sevgimle kal

6. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Vedat amca tebrikler.. daha bereketli avlara inşallah..Rastgele..

7. tekesss

tekesss mehmet uzer

Favori Kamış:
    ryobi fuji
    En İyi Avı:
    levrek/2,250 kg
    Vedat bey hepimiz insaniz sonucta :) sizi de cok uzmusler belli oluyor, zaten ben hic bir mesajimda kotu birsey demek istemedim, hissetmissinizdir eminim.
    En yakin zamanda haberlesip gorusmek uzere, saglicakla kalin...

8. UĞUR_AKIN

UĞUR_AKIN Uğur AKIN

Vedat abi ne demişler ''iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir''. Her paylaşımında sana laf çarpan bikaç kişi olsada senin yazdıkların sayesinde yeni şeyler öğrenen bir çok kişi var. Bende onlardan biriyim. Senin tavsiyelerine kulak vererek takım çantamda birçok değişiklik yaptım, inşallah sayende daha verimli avlar geçireceğim. rastgele üstad...

9. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Vedat abicim tebrikler.Seninle balığa çıkıpta boş dönen olurmuki hiç :) :) :)
    Güzel avların daim olsun seni seviyoruz.Selamlar ve sevgiler...

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler Vedat abi, yine çok güzel ve keyifli avlara imza atmışsınız:)
    Keyifli ve bereketli avlarınız daim olsunreeling

11. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Gel bu ALAY ve KÖTÜ davranıldığı konusunu az açalım sevgili Emre.

Açalımki,amatör balıkcılığa birşey vermeyen,kıskanç ve bencil bir kısım kişinin ne olup,olmadıklarını masaya bir yatıralım.

Maalesef ülkemizde geçerli olan,Meyve veren ağacın taşlanması,ayağa taş konması gibi deyimler,olayın özünü göstermekte ve bu kabil insanların fazlalığı,ne yazıkki her sektörde görüldüğü gibi,işte bu güzel hobidede ortaya çıkmaktadır.

Eğer sen ve bazı diğer kardeşlerim,bu kadar senedir beni bu kadar geç anlamışsanız benim fazla yazacak yada diyecek birşeyim yoktur.

Elimden geldiğince sizlere,yazarak,çizerek,resim ve video yollayarak ve eminimki kimselerden cevabını alamayacağınız birçok püf noktaya değinerek,bilfiil davet edip yüzlercenizi balığa çıkararak,hep dinamik,yenilikci olmanızı teşvik ederek,ufkunuzu hep açık tutma gayret ve çabalarım sonucunda,halende ALAY edilebilen,KÖTÜ davranılabilen birisi olmaya mahkum oluyorsam,bunun sebeplerinin net ve açık bir şekilde ortaya konulması lazımdır.

Yorumlarını bekliyorum.

Sevgimle kal

12. istavrit

istavrit Boğaç

Pamuk Dedem ,eline sağlık o çipuralarda ne zevkli gelir yukarı kafat ata ata :)

13. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    Vedat Abayoğlu

Ya Atıl be nerelerdesin sen.Bir durummu var,lütfen beni aydınlatırmısın
    .

:)
    (kadirin raporunda sorduğun soruya ithafen)
    ya vedat abi
    iş değiştirdim. iyi bir firmanın ege ve akdeniz bölge md oldum.
    çok fazla foruma ve balığa bakamadım bu aralar.
    bir de avatar fotom değişti belki avatardan çıkaramadın senin sakalın siyahı vardı o zamanlar bende.
    birde senin son 3 - 5 raporuna yazı yazdım cevap alamayınca bende kendi kendime sormadım değil acaba vedat abiyi kızdırdıkmı diyeseni ne kadar sevdiğimi bilirsin
    yoksa benim tarafta çok şükür bir şey yok.her şey yolunda yani.ama baya bir süre foruma bakamadım.

14. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Vedat Amca , bu aralar genelde tekne avcılığı yapıyorsun bildiğim kadarı ile

Tekne avcılığında tek başına ava çıkma her zaman yanında bir can yoldaşı olmalı

15. andyou

andyou haldun

Favori Kamış:
    fladen x flex, alba rodex 3.90 , lineaeffe 4.50 s-curve
    Favori Makine:
    daiwa emblem x 5000, okuma avenger 30, carmoran 3000 fjet,okuma zeon
    En İyi Avı:
    lüfer kilosuna bakmadım
    Ben Haldun amatör bir balıkavıcısıyım yada avcısıydım....
    Sizlere birşey anlatmak istiyorum bu yakışıksız tartışmalar ve nelere sonuç doğuracağı ile ilgili...Birisi ünlü bir işadamı dış ticaret ve iç ticarette gıda ve turizim üzerine değerli markaları olan iyi misafirperver,esprili,konuşmayı tartışmayı seven,insancıl,rekabetçi ve doğal olarak hep 1 numarada olmayı isteyen bir insan kısaca Orhan Küçükbiçmen...Diğeri ise hayatını hatta hayatının tamamının amatör balık avına vermiş bunun neticesinde iş hayatında sektelere uğramış zar zorda olsa kendini istanbulun o insanı yutan bitiren stress dolu yaşamında kaçmayı başarıp sivriceye tamda kendisine final olabilecek bir balıkçı kasabasına atmayı başabilmiş iyi kalpli yardım sever üşenmez paylaşımcı esprili konuşkan son nefesine kadar bildiği herşeyi aktarmayı düşünen rekabetçi inatçı çabuk parlayan bir insan Vedat Abayoğlu...

Bu isimleri az bile yazdım tanımımda bana göre daha ne özellikleri artıları eksileri var...Ama bence ikiside güzel insanlar..

Ama siz siz olun sakın sakın sakın bu ikilinin arasına girmeyin şayet arasınıza girerseniz kaybeden siz olursunuz bunu ben bizzat kendim yaşadım...Sakın içinizden sen safsın bana birşey olmaz yok efendim kesin sende suç vardır haklı hiç bir zaman kaybetmez gibi saçma sapan düşünceleri geçirmeyin yine kaybeden siz olursunuz...

İtiraf etmek istiyorum doğru ne ise doğru bildiğim ne ise ve şu sonuca varıyorum...Türk amatör balık avı dediğim zaman aklıma tek bir isim gelir en profosyoneli en bilgesi en bilimseli en araştırmacısı en çok gezeni en en en en buda VEDAT ABAYOĞLUDUR...Bunu aklı başında olan herkes kabul etmeli bu alemde ve ederlerde ama malesefki menfaatler işin içine girdiğinde nemalanmak işin içine girdiğinde nifak tohumları serpiştirilip prim yapmaya çalışan insanların yüzünden bu ikisi isim birbirleriyle önce rekabet sonra hakaret sonrada hasım olmuşlardır..En çokda buna üzülüyorum...Çok isterdim Orhan abinin evet bana balık tutmayı Vedat kardeşim öğretti ben kumsal ekmekle kefal yakalarkenki halimi görüp bana verdiği bilgilerle eğitimlerle arkadaşlığıyla yoldaşlığıyla bugünlere geldim diyebilmesini....Vedat abininde evet benden aldıklarının üstüne 10 koydun sende boş durmadın yeteneğin zaten varmış be adam helal olsun diyebilmesini çok isterdim ama MALESEF olmuyor olmuycakda.

Ebediyete gittiklerinde akıllara kalıcak olan şey ikisi içinde malesef inatlaşma hakaretler laf sokmalar güçlünün güçsüzü ezmesi vs vs bir sürü negatif paragraflar pozitif paragraflarını götürücek.......

Ben pesss diyorum yazıkkkk diyorum şu kısacık hayatta son demlerinizde birbirinize hala giydirmeyi hala denge savaşları yapma arzusunda olmanızı anlayamıyorum halbuki geldim yanınıza gördüm sizleri ıssız sessiz sakin bir yerdesiniz ikinizinde kültür olarak birbirinize yakın olduğunuzu biliyorum canınızın sıkıldığında size sizden daha iyi bir yaren olmuyacağını bildiğiniz halde birbirinizi çekememezlik devamlı misafir kabul edip bu can sıkıntısını aşmayı istemeniz nekadar garip ya nekadar anlamsız nekadar şartlarınızı zorlaştırmaya kasten yapılmış bir eylem oturun bir düşünün ya herkesi paramparça böldünüz ikiye üçe dörde ayırdınız..Sakın inkar etmeyin cevapta yazmayın sadece düşünün ama lütfen ölüceğiniz an pişmanlık duyucağınız keşke diyebileceğiniz şeyleri düşünün....

Ben Murat abiden(k.öte) çok özür diliyorum kaç sene geçti unutamadım acemiliğime toyluğuma ver ve eminimki vermişsindirde haklıymışsın abi her dediğinde hemde...

Bir dahada girmiycem amatör balık avı forumlarına zaten girmiyordum çok uzun zamandır girdiğimdede hala aynı muhabbetlerin olması beni bu yazıya itti...

Büyüklerimizin birlik beraberlik içinde olmadığı zaman değil fedarasyon;bakanlık kursanız bu iş yürümez.....

16. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Haldun

Keşke amatör balıkcılık hobini bir tarafa bırakmayaydın.

Bu konyu katılımındaki cevapların yerinde ve bence iyi bir gözlemin ürünü.

Senin ve herkesin net ve kuşkusuz olarak bilmeleri gereken durum,benim halende hertürlü birlikteliğe açık olmam,onun ise artık asla buna yanaşmayacağıdır.

Zira bu birliktelik çağrıları esnasında eteklerdeki her taş ortaya dökülmüş,amatör ilkeler derinden yara almış ve maalesef para karşılığı balığa çıkarma,dahası tutulan balığın satılması hadisesi aleniyet kazanmış,hatta para karşılığı balığa çıkarma fiyatları dahi yazılır olmuş,çok daha vahimi bu çağrıları yapanların, istihbaratlarım sonucu hepsinin bu balıkcılık olgusundan bir şekilde para kazanma peşinde koştuklarıda şu anda yarı gizli olsada ortaya çıkmıştır.

Ben bu konuları artık ele almayacağım.Alırsam abesle iştigal olacağına artık gayet eminim.

Bu konuda artık katılımlarımda en ufak bir imaya bile gerek duyacağımı sanmıyorum.

Facebook ortamı bana inanılmaz genişlikte istediğim paylaşımları yapabilme ortamı sağlamıştır.

Bu durumda beni başlarda üzüyordum ama, artık inanmaktayımki,bugüne kadar tüm forumlarda başıma gelenlerin nebzesi dahi, facebook ortamında olmayacak görünmekte,bu durumda beni,forumlarada zaman ayırarak,paylaşımlarıma en faydalı olacak şekilde devam etmme cesareti vermektedir.

Sevgimle kal evlat

17. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Haldun

Keşke amatör balıkcılık hobini bir tarafa bırakmayaydın.

Bu konyu katılımındaki cevapların yerinde ve bence iyi bir gözlemin ürünü.

Senin ve herkesin net ve kuşkusuz olarak bilmeleri gereken durum,benim halende hertürlü birlikteliğe açık olmam,onun ise artık asla buna yanaşmayacağıdır.

Zira bu birliktelik çağrıları esnasında eteklerdeki her taş ortaya dökülmüş,amatör ilkeler derinden yara almış ve maalesef para karşılığı balığa çıkarma,dahası tutulan balığın satılması hadisesi aleniyet kazanmış,hatta para karşılığı balığa çıkarma fiyatları dahi yazılır olmuş,çok daha vahimi bu çağrıları yapanların, istihbaratlarım sonucu hepsinin bu balıkcılık olgusundan bir şekilde para kazanma peşinde koştuklarıda şu anda yarı gizli olsada ortaya çıkmıştır.

Ben bu konuları artık ele almayacağım.Alırsam abesle iştigal olacağına artık gayet eminim.

Bu konuda artık katılımlarımda en ufak bir imaya bile gerek duyacağımı sanmıyorum.

Facebook ortamı bana inanılmaz genişlikte istediğim paylaşımları yapabilme ortamı sağlamıştır.

Bu durumda beni başlarda üzüyordum ama, artık inanmaktayımki,bugüne kadar tüm forumlarda başıma gelenlerin nebzesi dahi, facebook ortamında olmayacak görünmekte,bu durumda beni,forumlarada zaman ayırarak,paylaşımlarıma en faydalı olacak şekilde devam etmme cesareti vermektedir.

Sevgimle kal evlat