Aret işte boğazın sultanları 2 adet. Başka balık aramana gerek yok. Lüferdir bu alemin kralı. Afiyet olsun .
Orhan amca sizin gibi bir ustadan bunları duymak çok güzel. Hiç bir balığın lezzeti Boğaz lüferinin yanına yaklaşamaz, bir de bu kadar kıt olmasa... Her şeyiyle çok değerli oldu bu balık
Teşekkürler Kaan, gece de çok kullandım gerçekten çok önemli bir sahte, 7 cm. olanı sarıkanatta da çok iyi netice veriyor. Ama heralde gece sarıkanat yakalabilmek için Kasım'ı bekleyeceğiz. Geçen sene Kurban bayramının ilk günü bu sahte ile Rumeli Hisarı önünde vurduğum bir voli vardı ki hala unutamıyorum. Sirküler filan yalan oldu
suların biraz daha serinlemesi lazım bu da dediğin gibi kasımı bulacak. bu arada sirkülere aman dikkat, aramızda yanlış yönlenebilecek küçük yaşta arkadaşlarımız bile var!
Boy konusunda sirkülerdeki limitlerin çok daha irilerini her zaman salarım da şu 5 kg. limiti konusunda sorun yaşadığım oldu itiraf etmek gerekirse Sabaha kadar beklediklerine say diyor içimden hain bir ses
Haklısın abi balıkçılık öyle, olta olur balık olmaz, balık olur olta olmaz, ikisi de olur yem olmaz. Tabii senin elindeki gibi bir şey tutmak için şans filan yetmez, gereken her türlü doğruyu bir araya getirmek gerekiyordur mutlaka
O kadar eziyete yinede eli boş dönmemişsin bundan sonraki avlarının bereketli geçmesini dilerim rastgele
Aret arkadaşım bu güzel lüfer sevincini paylaşıyor ve yenilerine rasgele diyorum.Anlatımındaki güzelliğe ve verdiğin teknik bilgilere diyecek yok,rapor yazmamanın hakkını vermişsin,tebrik ediyorum. Boğazınsultanları oltandan eksik olmasın,rasgele...
Bu değil,bu hiç olmamış bunlar sıradan diyordumki bu sırtı kalınları gördüm ben lüfere lüfer demem sırtı kara olmayınca bu avını yeni gördüm konuyu hortlatmak gibi olmasın ama tebrik ederim kardeşim seni;sahtenin hakkını vermişsin :thumb: :rockon: