Maşallah İsa abi açılış için çok güzel bir av olmuş inşallah devamı da artarak devam eder.:thumb: Afiyet olsun.
Elinize sağlık İsa abi ve Ferhat kardeşim yine güzel bir av yapmışsınız.Gerçekten zor şartlarda avlanıpta neticesini almak ayrı bir zevk olmuştur afiyetle götürün. :hungry:
banghead banghead banghead banghead Ahhhhhhhh Kafam yarıldı abi Abi aslında balık bol değil bizim sularda (izmir için konuşuyorum) balık veren bir kaç mera var onlar da sır gibi saklanıyor, ki saklanması da lazım yoksa oralar da kısırlaşır. Bize henüz denk gelmedi o meralar maalesef
Her ikinizi de kutlarım, harika av olmuş, çok daha iyileri nasip olur inşallah, selamlar.. :clap2: :clap2: :clap2:
tebrikler isa abi.sezonu güzel açmışsınız. dalgayı rüzgarı yesenizde balıklar keyif vermiştir.elinize sağlık.
Teşekkürler Abdüssamed kardeşim, senin de palamut raporlarını bekliyoruz. Teşekkür ederim, daha güzelleri sizede nasip olsun inşallah Eyvallah Fuat kardeşim, haftaya birlikte gideriz inşallah Şaka yapıyorum Yasinim, Volkan duymasın Estağfirullah Hakan kardeşim ne haddimize, rapordan maksat arkamızda bir hatıramız olsun. Ayrıca senin güzel raporlarını da özledik, en kısa zamanda görmek isteriz. :thumb:
Cengizim sen avımızda olmayınca inan hep birşeyler eksik gibi geliyor bana, canımsın Teşekkürler üstadım eksik olma, umarım seninde o güzel ve harika fotolarla süslenmiş raporlarına daha fazla hasret kalmayız. Teşekkürler, gerçekten çok zor şartlarda yapılan avın karşılığını alabilmek paha biçilmez, sevgilerimle sağlıcakla kal.
Bu hafta Karadeniz'e giden balığı yakaladı. Doğru seçim ve başarılı av için tebrik ederim. Rastgelsin.
Teşekkürler İsmail, aynen dediğin gibi oldu kardeş Teşekkürler Aret, c.tesi günkü havayı görünce kesinlikle balık yapar demiştim içimden, boğazda bir şey çıkmadığını haberi gelince rotayı Karadenize çevirdik ve kısmetimizi aldık çok şükür, sizin uzun olta çalışmalarınız nasıl gidiyor, rastgele
Teşekkürler Salih, umarım tüm amatör kıyı balıkçıları için bereketli bir sezon olur. Teşekkürler Kadir eksik olma, sana da rastgele