1 aydır gidip geliyorum,gölcükten israilden başka birşey alamadım. geceden gidip yayına olta atıyorum,sabah ise yemleri değiştirip sarı sazana niyetleniyorum. yok abicim olmadımı ne yapsan olmuyor.Dünde kızımla beraber tekrar gölcük yolunu tuttuk,7-8 tane israil sazanı kıyıdan kamışla aldık.Balık tutma zevkini aldık ama yemeye değer balıklar değildi. En sonunda ben ümidi kesmişken makineli takımın ucunun selam verdiğini,zilin ise çılgınca çaldığını gördüm.Ya bismillah deyip çektim kıyıya. güzel bir sarı sazan,bıyıkları yeni terlemiş anlaşılan
Uğur Bey, uğurunuzu yanınızda taşımaya devam edin.. Kızınızın yüzündeki o tatlı tebessüm eminim sizin için o balığı almaktan daha büyük bir değerdir. İnşallah bundan sonra kısmetiniz daha da açık olur ve çok daha güzel avlar yapabilirsiniz..
siftahı senden oldu, bereketi Allah'tan olur inşallah aabi. tebrik ederim... gölün manzarası çok güzel görünüyor. keşke bir kaç manzara resmi alıp yayınlasaydınız.
Teşekkürler arkadaşlar. Bu yıl gölcükte su yüksek,maşallah güzel yağmurlar aldı. Balık karşı kıyıda sazlıktan pek çıkmıyor.Sazlık içinde balık tutarsan şansın daha çok,amma ve lakin sazlık bölge çoluk-çocukla gidilecek yer değil,tehlikeli.Bolca yılan var.Bu taraf daha emniyetli.Ehh geleceği varsa bu taraftanda oltaya takılıyor.Nasip işte. Sizler için gündüz fotoğafları çekeyim.Yine bu sayfada yayınlamak isterim. Sırada nasipse birde yayın alırsam değmeyin keyfime. Defalarca sabahladım,ama nafile yayın bu yıl alamadım. Eee ne olacak adamlar atıyorlar 200-300metre ağı,bize ancak bu kadar düşüyor. Ben sirkülere uyunca ancak bu kadar alabiliyorum. 2 makineli kamışım,3er iğne var.1 tanede göl kamışım var 4metrelik.Tek iğneli. Allah'da yüzümüzü güldürüyor işte,buna da şükür.
Çok güzel bir av tebrikler kızınızda mutlu olmuş belliki allah dana nicelerini nasip eder inşallah tebrikler. ..Rast Gele..