Dun aksam yegenimle birlikte baliga ciktik, gece saat 3.e kadar olta saladik. at-cek sistemle 20-25 tane levrek yakaladik, 15 tanesini geri biraktim kucuk olduklari icin 10 tanesini eve getirdim. Herkese selamlar yegenim bu kucuk balik buyuk baligin midesinden cikti.
MAŞŞALLAH ETEM ,çok güzel bir av olmuş kardeşim, fotolarda süper gercekten .... her yönü ile açtığın konu çok güzel tebrikler
Walla reis ben daha çok acemiyim 1 aydır balık tutmaya çalışıyorum ama sana şunu söylemeliyim ki keşke yıllar önce bir takım alıp başlasaymışım
Muhteşem Ethem tebrik ederim, içim gitti gerçekten... Çok güzel bir av olmuş... Devamında da bereketli avlar dilerim...
Merhaba Hakan, sizede temin olur insallah.....evet ben maalesef yurtdisindayim. diger arkadaslar sagolun varolun, hepinize bereketli avlar dilerim.
ah ethem ah !!!!! biz burada balığa hasretken sen levreklerin içinde yüz. ne kadar şanslısın . tebrikler çok güzel av olmuş darısı bizim başımıza
Merhaba Halit, yok be.....kac haftadir bos dunuyorum, normalinde sadece hafta sonu giderdim. fakat ben bos dundukce daha cok hirslandim deredeyse hergun gitmeye basladim. zaten sahile kadar araba ile bir saat gibi suruyor, aksam isden sonra cikiyorum gece yarisina kadar olta saliyordum, sabah yine ise gidiyordum. allahtan' ki dun yakaladim yoksa, hirsimdan oracikta oltalari kirardim, geri donuste aglamakla gecerdi. neyse heseye ragmen baya bir stress attim.
Üstadım seni canı gönülden tebrik ederim tek kelimeyle balıklarda resimlerde harika. Umarım kısmetin böyle her daim açık olur ve bu güzel resimlerin devamı gelir
tebrikler bizimle böyle bir sunumu paylaştığınız için teşekkür ederiz birazda olsa yabancı havasınıda almış olduk sayenizde ..güzelde bir sofra olduğundan eminim afiyetler olsun ..darısı kendi topraklarınızdada tutulması dileklerimizle ..nede olsa vatan toprağının balığıda başka olur değilmi...