Kayseri tarafında 1 nisanda av yasağı başlamıyor mu? Kafama takıldı şimdi bak ,dur sirkülere balıyım bi
Bulunduğunuz bölgede şu an turna avı yapabilirsiniz ancak sazan, kadife ve şiraz için sezon 16 Nisan da açılmaktadır. İyi avlar dilerim.
bahçecik kardeşim ben geçen pınarbaşı tarafına gittim ama orda hala çok kar var ve bahçeciğin yolu ful çamur ben giremedim şahsen suda çok soğuktur çünki barajın etrafında hala kar var yinede gitip oraların havasını almaya değer sana RasGele gidersen sonucu yazarsan sevinirim
hava biraz karışıktı ama yinede sezon açılışını (sadece açılış) yaptık, sadece biz değil görüştüğümüz bir çok arkadaşın eli boştu maalesef su hala çok soğuk bahçecik için 1 ay daha var görülen ama herşeye rağmen o suyun yanı başında olmak bile yetiyor.... Rastgele....
merhaba sevgili kayserili arkadaşlar umarım 1 ay sonra herşey gönlünüzce olur ve bol turna yakalarsınız. umutla bahçecik haberlerini bekliyorum. selamlar
bu hafta sonuda tık yok nereye gitti bu turnalar anlayamadık. bahçecik için vakit hala gelmemiş mayıs 15e kadar bekleyecegiz artık.
arkadaşlar orda sürekli kel bi adam dolaşıyor haberiniz varmı bilemem... en son gittiğimizde jandarma gelecek demişti bizde avlanma ruhsatı falan olduğundan bişey diyemedi jandarma sanırım o adam cağırmış ASIL GİTSİN ORDA AĞ ATANLARA ÇAĞIRSIN umarım bu gidişimde karşıma çıkar !... tanıyan adını köyünü bilen varsa rica ediyorum
04.05.2008 Tarihindeki Bahçecik Raporu Merhaba arkadaşlar. Tanışma bölümüne hakkımda bazı şeyleri yazıcam. Biz 3 Kişi olarak 04.05.2008 pazar günü bahçecik barajında idik. Saat 14.00 civarında gitmemize ragmen 1 turna 2 tanede alabalık yakalamayı başardık. Diger balıkcılardada tek tük turna ve alabalık yakalayan vardı. Tabiki doga düşmanı TIRIVIRICILARDA oradaydı. Malesef kontrol mekanizması zayıf oldugu için bu kişilerden kurtulamıyoruz. Bilinçlendirme ile bu doga düşmanlarından kurtulacagımızı düşünüyorum. Herkese iyi avlar dilerim.