Nisan ayı avları İzmir

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fztyasin tarafından paylaşıldı.

1. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Aslında volkan abi bizim özkana sardı napacaksın bu küçük balıkları diye, başka şeyler de söyledi ama şimdi uluorta söylemeyeyim :) O muhabbetleri yapmamış olsak Volkan abiye takılmanın tadına doyum olmuyor :)

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Ne denli uğraştığınızı biliyorum Yasin. Özkan'ın da limiti geçen 1-2 balığı almasını anlayışla karşılıyorum. Beni geç, Serhat abi bile o kadar doygun olduğu halde bahar avlarında 30 cm üstünü alıyor.
    Bende sözde 35 cm'e çıkartacaktım ama henüz 30 cm'lik salmak bile nasip olmadı. Gerçi bu sene levrekler sanki siparişle geldi gibi en küçüğü 50 cm'di. :D
    1400 gr'la 2029 gr arası balıklar haricinde balık tutamadım levrekgillerden. :p

Realist olarak bakınca, ben Özkan'dan daha fazla zarar verdim bu sene.
    Tek başına, bile bile aldığım 2 kg'lık yumurtalı dişi bile sizin verdiğin zararı bine katlar gözümde. :eek:

Lakin gene de bu aylarda bu boylar, hatta daha küçükleri çok oluyor, doygun adamların bile bunları topladığını duyuyorum. :(
    Sizin raporun üzerinden, yeri gelmişken yazıyorum. :p

Yukarıda anlattım İsa abi. hihi :D

Sardım mı, yok beya sarmadım. :p

Elbet bu yaptığı cezasız kalmayacak. İlk buluşabildiğimiz avda çay demleyelim, Özkan'a vermeyelim. :D

Örnek salma videoları için tekrar teşekkür ederim, kutlarım. :)
    Sizin saldığınız boyları toplayan, 100'lerce levrek tutmuş adamlar da var.

3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Ne diyelim abi o zaman senin avlar dostlar başına :) hayıflandığın şeye bak 30 cmlik yakalayamadım kisalayım diyorsun :) Benimki de benzer aslında "hiç levrek yakalayamadım ki salayım":laughing: :laughing:

Bu avları yaptığımız yerde onlarca insan vardı ve hepsinin kovasında 15 cmlik palazlar doluydu abi daha önce de anlatmıştım sana :mad: :mad: bizim yıllardan sonra ilk yakaladığı(mız) eve götürebilecek ispendekler olduğu için alıkoyduğumuzun da iki katını suya iade ettimiz için aldık, aslında yasal limit dahilinde de olduğu için vicdanımız bir nebze rahat.

Bu arada bence özkana ne çay ne de su verelim hatta arabayı çalıştırmadan boş vitese atalım özkana ittirelim daha olmadı binelim sırtına vuralım kırbacı vuralım kırbacı :laughing: :laughing:

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Yasinim

Daha güzel av günlerinde
    Allah Sana 10 kg ve Üstü levrek nasip etsin.......

Sevgiler.

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Amin Ali Abim :) ancak o kadar büyük levrek gelirse ya tüm takımla birlikte beni de denize çeker ya da kalp krizi geçirip avlakta kalırım :) 1 kilo olsun bizim olsun abi :)
    Sana da ozaman 10larca kiloluk orkinos rast gelsin abi :)

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing: :laughing:

Yalnız hakkını da yemeyeyim, ben böyle levrekçi adam görmedim. :p
    Suda levrek varsa kesin yakalıyor :p Gene de çay vermicem kendisine. hihi

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kofana dilesen daha mutlu olur zannımca. hihi

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Cümlemize inşallah. orkinos evet bu sene muhtemel bakılacak işlerden sürüler güzel duruyor. keşke girse marmarayada bulabilsek oy oy oy.

Şu an iş yerinde bir yandan çapari bağlıyorum bir yandan bakıyorum . güzel gitti vallahi Orkinos adı bile. şöyle bi 200-300 kg lık bir hayvan.....

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Volkan uzun zamandır denk gelmiyor kofana gibi kofana şöyle oturduğun zaman koltuğa elin galsemasında kuyruk yerde ikiyr katlanmış bir hayvan çok uzun zaman oldu görmeyeli.
    Ama Görmek nasip oldu tabii zamanında sandalyeye oturunca elleri göğüs hizasında kenetle ellerini göğsünün arasına götür kuyruk yerde 10 cm kadar ikiye katlanmış bir hayvan hayal et. ben ellerimde tuttum ama gelmiyor uzun zamandır kısmett

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Abi, ellerimi göğüslerimin arasına götürdüm ama insanlar tuhaf tuhaf bakınca devamını getirmedim. hihi

Ben anladım boyutu, elle çekmek te ayrı bir keyiftir. :)
    İnşaallah o günleri yine görürüz...

11. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    İnşallah temennimiz, bu dönemde gelse salarım. (resimledikten sonra)
    ve şimdi cetvel ile ölçtüm takribi 80-85 cm kadar geldi.......
    oy oy oy. ellerim titredi birden. sağ el baş parmağm sızladı....hatta misina ilk boğuma oturdu kan akıyor.....

12. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Ali abi ben orkinostan vaz geçtim söylediğin gibi bir kofana bilmiyorum görebilir miyiz :) İnsan korkar o balıktan ya benim oğlandan daha uzun :)

13. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Volkan abi böyle söyleyip söyleyip şımartıyorsun özkanı sonra haftada 5 gün günde 9 saat bunun dırdırını ben çekiyorum :) bu kadar gaz verme ya :D