teşekkürler teşekkürler. tadı konusunda sana katılıyorum fangri daha iyi. sağol dayı. inşallah daha iyisi birlikte olur.
Balıklar patlak göz(aslında iri gözlerinden dolayı tüm dünya irigöz,dev göz gibi isimlerle anıyor,gözleri patlak falan değil.300 metreden beni çeksen,gözlerim patlar doğal olarak ) sıkça karıştırılmakta. gözleri her dışa fırlamış mercan patlak göz değildir. Balık,(Dentex macrophthalmus ) sinarit ve trança ile aynı soydan gelmekte,dentex(dişli)lerin en belirgin özelliği öndeki iki adet belirgin iri dişidir.60 cm boya ulaşır ve trança ile karıştırılır doğal olarak.lezzeti sinarit ve trança ile aynıdır.Tutan arkadaşlara afiyet olsun
Kuzen patlak patlak dizmişsin kırmızıları. Ama bilgin dahilinde, ben artık içmelerdeyim Ve imkanlar doğrultusunda sana şunu itaf edeceğim banghead
kuzen amcama koordinatlar verdim daha önce kaybetediyse o noktalara direk uçuş yap bence. o tarafta iyi bir orman kampı bul yaza geleyim. tekne bağlama yeri de olsun selamlar
gökova datça marmaris çevreleri heryer var. çıkrıkta var amcamda. ip ve kamış eksik olabilir. çalıştırdımı makineyi bilmiyorum. o koordinatları deneseniz ciddi balıklar bulursunuz